silje trosten johnsen og tore w arvesen farmen 2010
silje trosten johnsen og tore w arvesen farmen 2010

Farmen-Silje fulgte ikke psykologens råd

Silje Trosten Johnsen gikk motsatt vei av det psykologen anbefalte etter Farmen-oppholdet. Se video.

For Silje Trosten Johnsen ble oppholdet på «Farmen» litt annerledes enn for andre deltakere. Hun er nemlig den eneste som har gått opp i vekt etter ti uker på reality-gården, mens alle andre har tapt flere kilo. Derfor ble det også vanskelig å følge psykologens råd i etterkant.

- Jeg fikk et brev fra psykologen om hvordan det var å komme ut fra gården, og der sto det at man måtte være forsiktig med mat når man kom ut, og at man burde spise seg sakte men sikkert opp igjen. Jeg forsto fort at det brevet ikke var ment for meg, så jeg måtte bare kaste det, sier hun i ettertid til tv2underholdning.no.

SE EKSKLUSIV VIDEO ØVERST.

Drakk feit kumelk

Det var etter at hun hadde fått opp øynene for den næringsrike ferske kumelken at det ble lettere å oppholde seg på «Farmen». For mens andre var sultne, drakk Silje litervis med melk.

- Jeg drakk feit kumelk hele tiden, og det var da det eskalerte. Jeg er lav og har lav forbrenning i utgangspunktet, og da gikk jeg nok opp litt.

Og selv om et par kilo ekstra i løpet av «Farmen»-oppholdet har ført til en del kritiske kommentarer, så mener Silje selv at det bare beviser at hun kan tilpasse seg.

- Jeg har bevist at jeg er tilpassningsdyktig, og at jeg kan spise det jeg må hvis jeg vil. I dag brekker jeg meg når jeg tenker på alt det rare jeg spiste og drakk, sier hun til tv2underholdning.no.

Les også: «Farmen»-Silje: - Jeg måtte på slankekur da jeg kom hjem

Gikk ned 26,8 kilo

For en av Siljes konkurrenter på gården, Tore W. Arvesen, gikk det motsatt vei for kiloene når han flyttet inn på Tranøya. Han raste nemlig ned i vekt.

- Jeg har gått ned 26,8 kilo på 6 uker og 3 dager, og det er mye, så kroppen merker det, sier Tore dagen før finalen.

Han måtte trekke seg etter at legen ikke anbefalte han å fortsette som deltaker.

Spiste kattemat

Selv om Tore ikke spiste sild og en del andre ting som ble servert på «Farmen», prøvde han noen ukjente delikatesser for å få litt mat i magen.

- Jeg spiste alt jeg fant i fjære, både rått og kokt, og jeg har til og med spist kattemat. Jeg kunne selvsagt spist sild som alle de andre gjorde, men jeg torde ikke, for jeg var redd for da å kaste opp det andre lille jeg fikk. Og det er det ikke verd å ofre for en sild. Sild er agn, sier Tore.

SE EKSKLUSIV VIDEO ØVERST, HVOR SILJE OG TORE FORTELLER OM MATSITUASJONEN PÅ FARMEN.