kjell til nett (Foto: STELLA PICTURES, © Marius Gulliksrud)
kjell til nett (Foto: STELLA PICTURES, © Marius Gulliksrud)

Røkke kjøper skolevei for 40 millioner

Bidrar til at barnas skolevei skal blir ferdig.

Kjell Inge Røkke kjøper trafikksikkerhet til sin fem år gamle sønn på Konglungen i Asker, skriver Se og Hør.

Bidrar med penger

Om noen måneder flytter Kjell Inge Røkke og hans familie inn i sitt nye luksuspalass på Konglungen i Asker. Trafikksikkerheten var en av forutsetningene for utbyggingen i området, og nå blar Røkke opp en god sum penger for å trygge sønnens skolevei. Det var planlagt fra Asker Kommunes side om en enkel fortausbygging, men nå blir det en bred og fin gang- og sykkelsti takket være Røkke skriver Se og Hør.

Blar opp

Kjell Inge Røkke blar opp 40 millioner til gang- og sykkelstien. Tre av millionene er en gave og resten er et lån. Beløpet tilsvarer en meterpris på 15 348 kroner. Røkkes fem år gamle sønn begynner på Vetre skole til høsten. Lillebroren på to år må naturlig nok vente noen år før han tar fatt på den 2,3 kilometer lange skoleveien , skriver Se og Hør.

Trygg skolevei

Utbyggingen av skoleveien starter opp til høsten. Gang- og sykkelstien er ventet å stå ferdig i 2011. I dag skysses barna i Røkkes nabolag med buss til skolen på grunn av den farlige skoleveien. Nå blir det tryggere skolevei for alle i 2011, takket være god hjelp fra Kjell Inge Røkke.

Se gratis videoer fra «God kveld Norge» på TV 2 Play

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»