TIL CHELSEA? Rafael Benitez skal ifølge The Guardian være interessert i å overta for Carlo Ancelotti. (Foto: ANDREW YATES/Afp)
TIL CHELSEA? Rafael Benitez skal ifølge The Guardian være interessert i å overta for Carlo Ancelotti. (Foto: ANDREW YATES/Afp)

Benitez' fremtid avgjøres denne uka

Liverpool-manageren skal i møter med klubbens styreformann.

Det er svært usikkert om Rafael Benítez blir værende på Anfield neste sesong.

Liverpool går mot sin dårligste tabellplassering på fem år, og klubbens eierskap er ikke avklart.

Amerikanerne Tom Hicks og George Gillett har lagt klubben ut for salg, og hva nye eiere måtte ønsker er helt uvisst.

Har avtalt møte
Samtidig har Benítez blitt koblet til Juventus i snart et halvt år. Nå skal spanjolen i samtaler for å få avklart fremtiden i Liverpool.

- Jeg skal ha møter med styreformannen i løpet av noen dager. Jeg har fire år igjen av kontrakten, så vi får se, sier Benítez ifølge Sky Sports.

Sky Sports tror møtet med den nye styreformannen Martin Broughton blir avgjørende for hva Benítez ønsker å gjøre.

Lite informasjon
Broughton ble hentet for å få solgt klubben, men har ikke gitt noen signaler til manageren om fremtiden. Supporterne vet også lite om hva som skjer.

- Supporterne ønsker å vite, men jeg ønsker å vite hva som skjer mot Hull, sier Benítez kryptisk.

Føler seg handlingslammet
Han legger imidlertid dårlig skjul på at han føler han ikke har fått de rette rammevilkårene til å sørge for sukséss på Merseyside.

- I løpet av de siste årene har manageren tatt ansvar for alt. Realiteten er, når du sammenligner med andre lag på penger, styrke og muligheter i markedet, så kan du analysere nøye og finne svarene, sier spanjolen.

- Neste sesong må vi gjøre omtrent alt perfekt, og dersom vi gjør en eller to feil, vil vi ikke ha muligheten til å gjøre noe. Det er vanskeligere for oss.