Knut Tørum (Foto: Kallestad, Gorm/Scanpix)
Knut Tørum (Foto: Kallestad, Gorm/Scanpix)

Tørum: - Elendig! Barnespillere! Rævva fotball!

Se Start-treneren rase etter tapet for Aalesund.

Aalesund - Start 2-0:

Se kampreferat i vinduet øverst.

Start-trener Knut Tørum var ikke nådig mot eget lag etter tapet for serieleder Aalesund.

- Kjempeskuffende. Vi har sjansen til å vise at vi skal være med og i toppen, og vi ligner på alt mulig annet enn det, sier Tørum til TV 2 Sporten etter kampen.

- Jeg har ingen forklaring, men det er fryktelig dårlig. Vi må helst finne en forklaring på dét før vi skal spille ny kamp på torsdag.

Sørlendingene leverte nesten ingenting offensivt, og i tillegg så sviktet det katastrofalt defensivt ved flere anledninger.

- Farligere for oss selv
To av gangene ble de straffet, av henholdsvis Pablo Herrera og Alexander Mathisen.

- Vi var nesten farligere for oss selv enn det Aalesund var. Vi spilte rævva fotball, det gikk fryktelig seint, vi stod aldri opp i krigen her. Det er bare å legge seg flat, raste Start-treneren.

Her ser du tiraden fra Tørum:

422094

- Det var en elendig prestasjon, og det er helt håpløst når vi hadde den muligheten i dag til å være med i toppen og kjempe med de beste lagene.

Han forsøkte seg med Rolf Daniel Vikstøl i midtbaneleddet fra start. Det var ingen sukséss, og etter pause kom Morten Hæstad innpå i stedet.

Føler seg som en «loser»
Innbyttet gjorde imidlertid ikke Start særlig mye farligere fremover, og Tørum hadde få andre alternativer med fire midtstoppere på benken.

- Burde du selv ha gjort noe annerledes på benken?

- Det kan godt være, og det skal jeg selvfølgelig være kritisk til etterpå, men først og fremst må vi jage ute på banen, stå opp og ta de mulighetene vi har. Det er det «nada» av i dag, det er helt håpløst, sier Tørum.

- Hva er du mest misfornøyd med?

- Føler meg som en «loser». Vi opptrådde som en gjeng med barnespillere på en dag der vi virkelig skulle vise at vi skulle være i toppen. Det irriterer meg fryktelig, sier bergenseren.

- Pinlig
Veteranen Ole Martin Årst hadde ingen problemer med å si seg enig med treneren.

- Vi er fryktelig skuffa. Det var flaut utpå der. Vi er en gjeng med smågutter som taper hver duell. Aalesund er bedre enn oss i absolutt alt. Det skulle vært mer enn 2-0, sier Årst til TV 2 Sporten.

- Det er skuffende og pinlig.

Se hele intervjuet her:

422099