Siljeoglinnhege
Siljeoglinnhege

Farmen-Silje: – Vi ble bitre konkurrenter

Venninneforholdet mellom Silje og Linn Hege fikk en knekk i finaleuken.

Silje Trosten Johnsen og Linn Hege Andersen fikk tette vennskapsbånd under «Farmen»-innspillingen. Men nå i finaleuken var det vanskelig å være venner samtidig som man skulle vinne både hytte og bil. Man ble nødt til å være mer kynisk. I en av konkurransene denne uken så holder blant annet Silje tilbake informasjon fra Linn Hege for å prøve og vinne.

– Kald skulder

– Det ble litt vanskelig for vennskapet. Vi kunne ikke gå til hverandre for å få støtte. Men selv om vi møtte den kalde skulderen til hverandre så var det greit, sier Silje og tilføyer:

– Linn Hege og jeg har fulgt hverandre som erteris hele oppholdet. Så når vi nå kommer inn i finaleuken sammen, blir vårt venninneforhold satt på en prøve. Nå går vi fra å være veldig gode venninner til å bli bitre konkurrenter.

– Fokusere på meg selv

Linn Hege er enig med Silje om at det viktigste var å vinne.

– Selv om vi støttet hverandre og var venner, så visste vi hele tiden at dette var en konkurranse. Vi er begge ekstreme konkurransemennesker. Så jeg hadde en ting i tankene, og det var å vinne. Jeg måtte fokusere på meg selv. Dessuten gledet jeg meg til å se om Silje var like tøff i kamp som i kjeften, sier Linn Hege Andersen.

– Det var litt sånn at nå skal vi konkurrere mot hverandre. Så får vi ta venninnepraten etterpå. Når det står 1,2 millioner kroner på spill, er det OK, sier Silje Trosten Johnsen.

Se «God kveld Norge» på TV 2 lørdag klokken 21.40.

Se «Farmen» på TV 2 mandag klokken 20.00.

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her

På Twitter? Følg «God kveld Norge» her
Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)