Død mann
Død mann

Denne mannen er død

...og dette var hans siste ønske.

Noen ønsker å få asken spredt over sitt favoritt-sted i naturen. Noen vil legges ned til den siste hvile ved siden av sin nærmeste familie. Og noen vil begraves på havet.

Det er ikke uvanlig at mennesker har ønsker om hva som skal skje med kroppen deres etter døden. Men noen ønsker er mer uvanlige enn andre.

David Moralos Colón var bare 22 år gammel da han møtte sin skjebne. Familien ville gi ham en begravelse i hans ånd, og ville derfor at unge David skulle vises fra på den motorsykkelen som betydde så mye for ham - en Honda CBR 600 i Repsolfarger - en motorsykkel han hadde fått av sin onkel.

Evighetens landevei

Det er det allerede omdiskuterte begravelsesbyrået Marin Funerla Home i Poerto Rico som har dandert liket i denne uvanlige posituren, og grensen for det makabre kan diskuteres.

Men det er ikke aske over vakker natur, begravelse på blått hav, eller evig hvile ved siden av de nærmeste som er alle menneskers siste ønske. Noen vil tilbakelegge de uendelige milene på evighetens landevei i salen på en Honda CBR 600. Og noen, det er David Moralos Colón.