elin til nett (Foto: Lynne Sladky, © LS PK**NY**)
elin til nett (Foto: Lynne Sladky, © LS PK**NY**)

Tiger Woods er forlatt

Elin Nordegren og barna har reist hjem til Sverige.

Elin Nordegren har reist fra Tiger Woods og er hjemme i Gävle i Sverige hos moren sin.

Joggetur

Elin Nordegren har siden hun ankom Sverige for halvannen uke siden, med barna Sam og Charlie, holdt en lav profil. Denne helgen kunne hun observeres i gatene i Gävle og i går var hun ute og jogget. Ikledd mørkeblå treningsdrakt og med MP3-spiller jogget hun i går rundt et vann i Gävle sammen med sine 2 livvakter, skriver Expressen.

Sommersted for barna

Elin Nordegren har kjøpt et stort flott hus utenfor Vaxholm i Stockholms skjærgård. Huskjøpet ble gjort i høst, før utroskapsskandalen ble offentlig. Nå tror mange at dette sommerstedet kan bli Elin og barnas nye hjem.

Skilsmisse

tiger til nett (Foto: ZUMA Press , © dS)
tiger til nett (Foto: ZUMA Press , © dS)
— Skilsmissen diskuteres åpent. Elin og hennes mor traff en advokat før de reiste tilbake til USA. Når hun kommer tilbake til USA innen to uker, kommer skilsmissen til å være et faktum, sier en kilde til Radaronline.

Mislyktes

Golfikonet Tiger Woods er hjemme i USA og spilte golfturnering denne helgen. Han imponerte ingen da han ikke klarte cuten og ikke fikk være med videre i Quail Hollow Championship i Charlotte. Oppladningen til sesongen har ikke vært den beste for Tiger, og med kone og barn i Sverige bidrar nok ikke det akkurat på konsentrasjonen til Tiger.

Se gratis videoer fra «God kveld Norge» på TV 2 Play

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»