Steffen Iversen og Miika Koppinen (Foto: Bertinussen, Rune Stoltz/Scanpix)
Steffen Iversen og Miika Koppinen (Foto: Bertinussen, Rune Stoltz/Scanpix)

Iversen: - Tromsø slo bare langt

- Mange feil av oss som fikk det til å se ut som om Tromsø spilte oss ut, sier Steffen Iversen.

Tromsø - Rosenborg 0-0

Vi fulgte kampen minutt for minutt i vårt livesenter.

Alfheim/Bergen (TV 2 Sporten): Tromsø var klart nærmest seieren i søndagens 0-0-kamp hjemme mot Rosenborg, og gjestene spilte sin andre 0-0 kamp på rad.

Steffen Iversen mener at Tromsø er vanskelig å møte, og at underlaget på Alfheim er vanskelig å spille på.

- Vi har møtt vanskelig lag. Vi møtte Lillestrøm som slo masse langt, og Tromsø som bare slo langt. Og så er det vanskelig bane, for man er nødt til å spille på fot. Man kan ikke spille ballen én meter foran, for da går den over sidelinjen. Det er litt vanskelige forhold, men vi må skjerpe oss og bli flinkere mot slike lag, sier Steffen Iversen til TV 2 Sporten.

Se intervju i videovinduet over!

Les også: Ble Tromsø snytt for straffe her?
Les også: Rushfeldt oppgitt etter offsideavgjørelse

Les også: Høgmo ville ikke klage på dommeren
TV 2 Play: Se kampreferat

- Har slitt mot slike lag
Og han tror ikke andre lag gjør lurt i å ta lærdom fra de som har tatt poeng mot Rosenborg, og begynne å slå langt.

- Det går nok ikke i lengden. De må bare fortsette å gjøre det. Til slutt finner vi ut hvordan vi skal bli best mulig på å slå slike lag også. Vi har slitt litt mot slike lag, og spilt uavgjort mot tre av de fire som jeg synes spiller mye langt. Vi klarte å slå Odd, og så ble det uavgjort mot Aalesund, uavgjort her og uavgjort mot Lillestrøm. Vi må bli flinkere og få ballen til å gå litt hurtigere, sier Iversen.

- Feil av oss fikk de til å se ut som de spilte ut oss
- Kan du huske at Rosenborg har blitt så utspilt så mye som dere ble de første 30 minuttene av andre omgang?

- Det er på grunn av at vi ga dem ballen mye. Det var mange feil av oss som fikk det til å se ut som om de spilte oss ut. Vi startet kampen bra og hadde full kontroll i de første 30 minuttene, før de slapp til litt mot slutten av første omgang. Og så vant de mange dueller mot slutten av andre omgang, sier Iversen.

Han er ikke helt fornøyd med poengfangsten så langt. Selv om Rosenborg fremdeles ikke har tapt, så har det blitt fire seiere og hele fem uavgjort.

- Hadde vi sagt det på forhånd at vi kom til å ta poeng her, vinne mot Molde og sånne ting, så hadde vi nok sagt ja til det før sesongen. Men sånn i ettertid hadde vi hatt lyst på flere poeng, innrømmer Iversen.