Nani (Foto: ANDREW YATES/Afp)
Nani (Foto: ANDREW YATES/Afp)

Nani sørget for fortsatt spenning i tetstriden

Alex Ferguson har på ingen måte gitt opp håpet om et mirakel på Stamford Bridge.

Sunderland – Manchester United 0-1

Etter Chelseas overbevisende seier mot Liverpool hadde Manchester United-spillerne presset på seg foran bortemøtet med Sunderland.

Avgjørelsen
Det taklet de for dagen sorte djevlene bra. Etter et par gode muligheter til begge lag kom den avgjørende scoringen i kampens 28. minutt.

Wayne Rooney headet ned til Darren Fletcher som flikket videre til Nani. Portugiseren klinket til fra skrått hold og sørget for United-ledelse - vakkert og effektivt.

Sløste med sjansene
Andreomgangen var stort sett preget av United-dominans. Dimitar Berbatov og Rooney hadde begge fete sjanser til å avgjøre, men takket være en opplagt Craig Gordon og en god slump udyktighet maktet aldri gjestene å sikre seg målet som kunne få Alex Ferguson til å slappe av på benken.

Det gjorde likevel ingenting, for United-spillerne holdt unna for Sunderlands kontringsspill mot slutten og sørget for fortsatt press på serieleder Chelsea foran siste serierunde om en uke.

Da spiller Chelsea hjemme mot Wigan, mens United tar imot Stoke på Old Trafford.

- Ingenting avgjort
- Alt vi kan gjøre er å vinne kampen vår neste uke, sier Alex Ferguson til Sky Sports.

- Resultatet mot Wigan (for Chelsea) er ikke fastsatt på forhånd. De er et godt lag, de kommer til å gjøre et forsøk og så vet man aldri. Det er et rart spill, sier skotten.

- Kanskje klamrer vi oss litt for mye til håpet, men det er viktig for oss å vinne foran hjemmefansen og spille på riktig måte. Det ville vært en ufattelig prestasjon av oss. I det minste har vi dratt ut tittelracet og greid å holde nervene i helspenn, sier Ferguson.

PS: På overtid kom Owen Hargreaves innpå for United. Det var hans første opptreden i ligaen siden 21. september 2008.

Nani (Foto:
  SCOTT HEPPELL/Ap)
Nani (Foto: SCOTT HEPPELL/Ap)