I TRØBBEL: Lindsay Lohan. (Foto: Fame Pictures, © ah)
I TRØBBEL: Lindsay Lohan. (Foto: Fame Pictures, © ah)

– Lindsay må i fengsel

Har brutt betingelsene for prøvetiden.

Skandaleprinsessen Lindsay Lohan har tabbet seg ut - igjen. Denne gang har hun brutt betingelsene for prøvetiden og må mest sannsynlig i fengsel, melder kjendisnettsiden TMZ.

Råkjørte

I 2007 ble Lohan tatt av politiet etter å ha feilet på alkoholtesten og kjørt til politistasjonen hvor det i tillegg ble funnet kokain i bukselommen hennes. Det hele startet med at 23-åringens SUV ble observert råkjøre etter en annen bil.

Lohan ble idømt én dag i fengsel og ti dager samfunnstjeneste, samt tre års prøvetid der hun regelmessig måtte møte opp til kontroller og ta narkotester.

Avvenningskurs

Dommer Marsha Revel bestemte samtidig at skuespilleren skulle delta på et avvenningskurs hver syvende dag. Revel understreket i sin dom at hvis Lohan ikke fullførte betingelsene for prøvetiden, ville hun havne i fengsel.

De ansvarlige for avvenningskurset som Lohan meldte seg seg på, er pliktige til å melde fra til domstolen dersom pasientene ikke gir lyd fra seg på 21 dager. Det har hittil ikke blitt meldt om fravær fordi Lohan konsekvent har møtt opp hver tredje uke.

Trolig fengsel

Det sto imidlertid eksplisitt i Revels dom at Lohan måtte delta hver syvende dag på avvenningskurset. Siden hun kun har møtt opp én gang hver tredje uke, er det dermed brudd på prøvetiden og skuespilleren har blitt innkalt til retten 20. mai.

Dersom dommer Revel får det som hun vil, må Lohan trolig sone straffen sin i fengsel.

Se «God kveld Norge» lørdag klokken 21.40
Se gratis videoer fra «God kveld Norge» på TV 2 Play

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»