Aleksander Rybak
Aleksander Rybak

Nå har Rybak sluttet å date flere jenter samtidig

– Et kyss på kinnet og et klaps på rumpa er alltid koselig.

Alexander Rybak er åpen om at kjærlighetslivet til tider er vanskelig i den nye musikkvideoen «Fela igjen».

Men «Melodi Grand Prix»-vinneren har bestemt seg for å gjøre en forandring fra tidligere: Han vil kun date en jente om gangen.

– Det var gøy å sjekke hvordan det var å flørte med forskjellige jenter på en gang, men når alt kommer til alt så vil jeg ikke anbefale det. Det var ikke noe gøy for meg etter hvert, sier han til «God kveld Norge».

Kompisen klina med Rybaks date

Rybak blottlegger kjærlighetslivet i den nye musikkvideoen som skildrer problemer med det motsatte kjønn - og han innrømmer at de dårlige dameopplevelsene er sanne.

– Det er så til de grader selvopplevd. Det har skjedd flere ganger at hun begynte å kline med min beste venn. Det har skjedd tre ganger i livet mitt - hvor surt er ikke det? Det er så dårlig gjort. Og da hjelper det ikke å være kjent altså.

– Jeg har ikke vært fløtepus på et halv år jeg snart. Og jeg savner ikke akkurat det livet. Men selvfølgelig, et kyss på kinnet og et klaps på rumpa er alltid koselig.

Dameproblemer på grunn av kjendisstatusen

For etter at han ble superkjendis i hele Europa har det ikke manglet på dametilbud for Alexander. Men kjendisstatusen har faktisk blitt et problem i forhold til damene.

– Når jeg blir jaktofferet og jentene jegerne, da skjer det rett og slett at de trodde jeg var uoppnåelig, men nei. Jeg ser på øynene til jenta at nå er hun egentlig mett og nå synes hun ikke det er så gøy med meg for nå har hun meg. Da sier jeg det rett ut til henne at hva er visten med å henge sammen med meg - du liker jo ikke meg du liker bare kjendisen.

– Hvordan ser du det?

– Etter å ha sett et par øyne. Eller etter å ha sett et ganske stort antall øyne etter hvert så lærer man å lese.

Har Aleksander kjæreste?

Og etter ryktene å dømme er det Rybaks fiolinist Moa Meinich som får all oppmerksomheten til Alexander om dagen.

— Moa er ganske motsatt av meg, så jeg lærer masse av henne.

Rybak-og-Moa
Rybak-og-Moa

Se «God kveld Norge» på TV 2 lørdager klokken 21.40

Se gratis videoer fra «God kveld Norge» på TV 2 Play

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)