Linn Hege farmen
Linn Hege farmen

– Hvis man ikke kranglet i «Farmen», kikket folk rart på deg

Til slutt ble Linn Hege lei.

Det er blitt kranglet, kranglet og kranglet i årets utgave av «Farmen».

Etter hvert som deltagerne ble mer sultne, ble diskusjonene mer høylytte. Man har kranglet om alt fra mat, jobbing, hvem som har sagt hva og hvordan til hvilken ku som skulle melkes.

Den eneste som ikke har vært i en eneste krangel er Linn Hege Andersen . Hun ble sjokkert over hvor mange og hvor dumme diskusjonene var.

– Teite

– Det var så mange teite og usaklige diskusjoner at jeg bare måtte le. Jeg vil aldri bruke så mye tid på å irritere meg over andre. De brukte så mye tid på å baksnakke og krangle, sier Linn Hege, som har en forklaring på hvorfor de andre skrek til hverandre.

– Det virket som de kranglet bare for å tøffe seg. Tre krangler i uka var obligatorisk. Hvis man ikke kranglet, kikket folk rart på deg, sier «Farmen»-deltageren.

- Kukrangelen

Med så mange krangler er det vanskelig for Linn Hege og velge den teiteste. Men da Leif Birger og Silje diskuterte melking får nok gullmedaljen.

– Den teiteste krangelen var vel da Leif Birger kverulerte om hvilken ku han skulle melke. Det var tull, sier Linn Hege som valgte ikke å krangle på «Farmen».

– Jeg valgte bevisst ikke å ta så stor plass. Dessuten er jeg ikke noe kranglefant. Derfor fikk jeg rollen som snill og omsorgsfull.

Se «God kveld Norge» på TV 2 lørdag klokken 21.40.

Se «Farmen» på TV 2 lørdag klokken 20.00.

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her

På Twitter? Følg «God kveld Norge» her
Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)