Roy Hodgson (Foto: DAMIEN MEYER/AFP)
Roy Hodgson (Foto: DAMIEN MEYER/AFP)

Hodgson: - Labbadia virket som en skikkelig fyr

Fulham-managaren synes det er trist at kollegaen fikk sparken i Hamburg, men tror ikke laget er svekket.

Følg Fulham - Hamburg i vårt livesenter kl. 21.05

Fulham med nordmennene Brede Hangeland, Erik Nevland og Bjørn Helge Riise i stallen er klar for en historisk kveld. Londonklubben har sjansen til å komme til sin første europacupfinale.

Etter 0-0 i første oppgjør i forrige uke fikk Hamburg-trener Bruno Labbadia sparken. Fulham-manager Roy Hodgson tror det kan slå begge veier i kveld.

- Kapable til å spille godt
- Noen vil si det er en fordel for oss og noen vil si det er en fordel for dem. Jeg tror at med en kamp på dette nivået og med den kvaliteten og erfaringen Hamburg-spillernes har, vil de være svært kapable til å spille en god kamp uansett hvem som skule være manager, sier Hodgson, og utdyper:

Jeg føler med min kollega Bruno Labbadia som virket som en skikkelig fyr

- Det er seint i sesongen, de har spilt mange kamper sammen, og det er faktisk assistenttreneren som overtar så det er ingen stor forandring i spillestil. Jeg forventer å møte samme type Hamburg som vil spilte mot i den første kampen.

Fulham-manageren synes likevel synd på Labbadia.

- Jeg føler med min kollega Bruno Labbadia som virket som en skikkelig fyr da jeg møtte ham forrige uke, og det er alltid trist når du ser dette hende med en trener, spesielt mellom to så viktige kamper.

Bruno Labbadia  (Foto: INA FASSBENDER/Reuters)
Bruno Labbadia (Foto: INA FASSBENDER/Reuters)

- Ikke vant til små baner
Midbanespiller Dicksen Etuhu tror på en tøff kamp mot tyskerne.

- Det blir vanskelig for om de scorer et mål, må vi ha to, men vi kan ikke tenke slik. Vi er gode hjemme, det er en liten bane og det er ikke de vant til, sier algerieren.

Den skadeplagede stjernespissen Bobby Zamora ble tvunget til å trene for seg selv da Fulham spilte mot Hamburg forrige uke, og det er fortsatt usikkert om han blir klar til kveldens kamp.