Jose Mourinho (Foto: JOSEP LAGO/Afp)
Jose Mourinho (Foto: JOSEP LAGO/Afp)

Mourinho: - Ikke mye fair play fra Barca

José Mourinho mener Barcelona brukte alle skitne triks i boken for å vinne.

Inters trener José Mourinho var sterkt preget etter å ha ført Nerazzurri til finale i Mesterligaen.

- Ingen fair play
Etter kampen gikk han til et kraftig angrep på Barcelona. Ikke en gang Lionel Messi slapp unna den flengende kritikken.

- Leo Messi er Messi. Et fantastisk talent. Fra en annen galakse. Men som alle de andre så spilte han ikke opp mot sitt beste. Det skulle vært kvalitet og fair play, men jeg så ingen av dele verken på eller utenfor banen, sier han til RAI.

Han forteller hvordan folket i Barcelona etter beste evne forsøkte å sabotere Inters forberedelser.

- Klokken 4 om natten var det umulig å sover fordi det var fyrverkeri rett utenfor hotelldøren. Vi ringte politiet klokken 23 og de kom klokken 03.30.

- En spiller som Samuel Eto'o som er her nesten hver uke ble trakassert av politiet og bedt om å betale skatter som han visstnok skyldte fra 2005.

- I'll be back
Mourinho var også rasende på det røde kortet dommer Frank De Bleeckere ga til Thiago Motta for å ha pirket borti Sergio Busquets med en finger.

- Jeg vil ikke si noe om dommeren. Jeg sa på forhånd at dersom spillerne hjelper dommeren så blir jobben hans lett, men i kveld var det noen som prøvde å gjøre livet vanskelig for ham, sier Mourinho.

Portugiseren tror ikke han er ferdig med kotroverser i forbindelse med Barcelona.

- Jeg kan komme med et løfte om at jeg er tilbake neste år. Det virker som om jeg alltid blir trukket mot Barcelona, og hver gang skjer det noe, sier han.