hoved
hoved

«Millionær»-deltakere onsdag 28. april

En av disse kan bli millionær i kveld. Her er deltakerne!

Under finner du de som skal konkurrere om å sitte igjen til slutt i stolen hos programleder Sarah Natasha Melbye i den intense hot seat-versjonen.

Les også: Følg «Vil du bli millionær» på Facebook

Vinn premier i nettspillet

Samtidig som deltakerne får spørsmålene sine i studio, kan du svare på samme spørsmålene på Vil du bli millionærs nettspill. Her vinner den beste spilleren hver dag 1000 kroner. Alle som spiller er med i trekningen om hovedpremien som er på hele 50 000 kroner!

Du kan også spille når «Vil du bli millionær» ikke går på TV, men man kan vinne 1000 kroner kun ved å spille under direktespillet. Men man er med i trekningen om 50 000 kroner uansett når man spiller.

Du blir tildelt lodd når du spiller, og jo mer du spiller jo flere lodd kan du få. Dermed er sjansen også større til å vinne 50 000 kroner.

Spill nettspillet her!

Les også: Hvordan og hva vinner jeg?

Se «Vil du bli millionær» mandag til torsdag klokken 19.00!

Bli bedre kjent med deltakerne fra onsdag 28. april:

anne
anne
Anne Estensen (23) fra Haugesund. Hun er bagehageassistent og har selv to barn. Hun kunne gjerne tenkt seg å bruke litt penger på en bryllupsreise dersom hun vinner.
hildeelisabeth
hildeelisabeth
Hilde Elisabeth Økland (37) fra Austevoll. Hun er helsesekretær som har vært i militæret. Hun synger i kor og bruker mye tid sammen med barna.
ingunn
ingunn
Ingunn Aarvelta (20) fra Veggli. Hun er student og ønsker å arbeide i depertement. Hun liker politiske systemer. Hun har drevet med skyting og driver nå med hest og motor.
leifroger
leifroger
Leif Roger Budeng-Larsen (38) fra Horten. Han er Management Director. Han er fotballinteressert og holder kurs for andre fotballtrenere. Han vil gjerne ta med kona på en velfortjent ferie dersom han vinner.
reidar
reidar
Reidar Agdestein (23) fra Steinkjer. Han er medisinstudent og spiller golf, tennis og fotball. Han spiller også piano. Han ønsker å bruke en eventuell pengegevinst på ny PC, TV og kanskje en scooter.
tomeinar
tomeinar
Tom Einar Olsson (62) fra Oslo. Han bruker mye tid på familien. Han har drevet med boksing. Om han vinner 1 million kroner vil han ta med kone og allede fem barna med familiene sine på et cruise i Karibien.

Les alt om «Vil du bli millionær» her!