van Bommel  (Foto: Thomas Bohlen/REUTERS)
van Bommel (Foto: Thomas Bohlen/REUTERS)

Skadeskutt Champions League-thriller

Det er to svekkete fotball-lag som møtes i Lyon i kveld. Mark van Bommel tror fortsatt på tysk seier.

Følg Lyon - Bayern München i vårt livesenter.

- Det er skuffende for oss at Franck (Ribery) ikke kan spille, han er en av de beste spillerne i Europa for øyeblikket, sier Bayern München-kapteinen i forkant av kveldens Champions League-semifinale.

- Selvfølgelig ville vi helst hatt ham på banen, men det er umulig, så det er ikke så mye vits i å diskutere det for mye, fortsetter midtbanekjempen.

Tynn stall
I tillegg til å ha Ribery ute med suspensjon etter hans direkte røde i München, har tyskerne flere problemer å takle før Champions League-semien.

Midtstopperne Martin Demichelis og Daniel van Buyten sloss begge mot klokken for å bli klar til kveldens kamp, og situasjonen blir enda verre for de røde med tanke på at Danijel Pranjic (suspensjon) og Anatolij Timosjtsjuk (sykdom) er blitt igjen hjemme i München.

Bayern Munich's French midfielder Franck Ribery reacts after receiving a red card during the first leg UEFA C (Foto: OLIVER LANG/AFP)
Bayern Munich's French midfielder Franck Ribery reacts after receiving a red card during the first leg UEFA C (Foto: OLIVER LANG/AFP)

Fransk åpning
Med så mange skader hos Bayern er det store muligheter for Lyon-avansement. Men også franskmennene har sine problemer:

Lyon har sju spillere som er et gult kort ifra å måtte stå over en eventuell finale.

Det franske storlaget har også potensielle skadeproblemer på forsvarskjempen Chris og formspilleren Michel Bastos. De har også midtbaneankeret Jeremy Toulalan ute etter at han ble sendt av banen i München.

- Vi har gode sjanser
Til tross for problemene tror Van Bommel på seier til Bayern.

- Vi har en fordel i at vi forsvarer enn ettmålsseier fra München, det blir ikke enkelt, men vi har gode sjanser, sier nederlenderen.