Simon Fjeld Mengaaen farmen 2010
Simon Fjeld Mengaaen farmen 2010

Farmen-Simon: – De er komplette idioter

Nå har Simon fått nok av gjerrigheten. Se videoen her!

«Farmen»-deltager Simon Fjeld Mengaaen går til frontalangrep på Silje Trosten Johnsen og stefaren Leif Birger Mækinen i mandagens episode av «Farmen».

Nå kan du se den sindige deltageren bli skikkelig forbanna - og han kaller Leif Birger og Silje for komplette idioter.

– Jeg vil heller gå ut herfra med æren i behold enn å gå til topps og ha lagt meg ut som en komplett idiot, slik Leif Birger og Silje har gjort, sier han tydelig opprørt.

– Maken til gjerrighet

– Jeg merker at jeg begynner å bli dyktig irritert over den lille familien som er her på gården. Makan til gjerrighet og matprat i absolutt alle situasjoner. Jeg har rett og slett fått nok, tordner han.

– Det med matprat faller på sin egen urimelighet. Jeg var opptatt av å få min mat og det var også alle de andre deltagerne, forklarer Leif Birger Mækinen til «God kveld Norge».

– Hadde ikke guts nok

Leif Birger mener at hvis han var så irritert på «den lille familien» så burde han kvittet seg med dem:

– Han var storbonde tre ganger. Så han hadde tre muligheter til å bli kvitt oss. Men han hadde ikke guts nok. Han var rett og slett for redd for å bli valgt til førstekjempe. Derfor sier han dette for å rettferdiggjøre sine egne avgjørelser, sier Leif Birger.

– Lite ydmyke

Simon mener fortsatt at Silje og Leif Birger ikke oppførte seg spesielt bra på «Farmen»:

– De var veldig egenrådige. Det var alltid først seg selv og de forsynte seg alltid mest av matlageret. De var så lite ydmyke. Silje fremstår som en dårlig person for folk som ser på, sier Simon Fjeld Mengaaen til «God kveld Norge».

– Ikke ærlig og redelig

– Det virker som Simon er der for å fremstå som en grei fyr som skal få venner. Da har han bommet på konseptet og får bare være bitter og sur, svarer Silje.

Hun mener at Simon skjulte sitt egentlige jeg for TV-kameraene:

– Forskjellen er at vi turde å vise det frem for norske folk. Han lusket bak i kulissene. Han var ikke noe ærlig og rederlig. Han bare liker å fremstå slik i det offentlige, sier Silje.

– Lyver meg rett opp i ansiktet

Simon kritiserer også stefaren Leif Birger:

– Leif Birger sa en ting til meg og noe annet til andre. Han prøvde å vri seg unna. Han var villig til å gå over stokk og stein for å vinne. Gjøre ting som man senere ikke kunne være bekjent av. Det ville ikke jeg gjort, sier Simon til «God kveld Norge» og forklarer:

– Han lyver meg rett opp i ansiktet.

– På hvilken måte?

– Han forteller meg først at han ikke visste hvordan man kunne lage ostene. Men rett etter at ukesoppdraget ikke var godkjent, kunne fortelle at han visste hvordan det skulle gjøres. Det er det verste eksempelet, sier Simon.

– Egenrådig

Leif Birger Mækinen gir Simon svar på tiltale:

– Det som skjedde var at Simon jaget alle vekk fra oppdraget. Hadde han ikke vært så egenrådig og spurt om råd fra meg, så hadde jeg visst hvordan man skulle lage ost. Men han ville gjøre alt selv, sier Leif Birger.

I kveldens episode reiser Leif Birger og Silje en liten tur til fastlandet og da nyter Simon stillheten på gården.

– Det er så sjukt deilig å slippe å høre den nordlandsdialekta, det har satt seg litt i veggene. Jeg bare orker ikke å høre stemmene deres lenger, sier en svært lei Simon.

«Farmen» på TV 2 mandag klokken 20.00

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)