Madeleine
Madeleine

Madeleine orket ikke mer

...men Jonas kjempet for forholdet til siste slutt.

Lørdag ble det kjent at svenske prinsesse Madeleine og Jonad Bergström brøt forlovelsen.

Bruddet kom etter uker med massive spekulasjoner og rykter.

Tora angrer

Madeleine og Jonas hadde vært sammen i åtte år, men forholdet sto ikke til å redde. Tidligere denne måneden sto også norske Tora Uppstrøm Berg frem og fortalte at hun hadde vært intim med Jonas på et skisted i fjor.

- Jeg har medfølelse og dårlig samvittighet overfor prinsesse Madeleine. Jeg synes det er veldig kjedelig at det endte slik, sier Tora til VG. Hun gir uttrykk for å angre på at hun fortalte historien til media.

Jonas kjempet for Madde

Ifølge svenske og norske aviser er det prinsesse Madeleine alene som ønsket bruddet, og det hevdes at Jonas kjempet for forholdet helt frem til offentliggjøringen lørdag.

- Aldri i livet om det er sant. Ikke en sjans. Jeg vet at Jonas Bergström bønnfalt Madeleine om å fortsette forholdet. Dette er en beslutning fra en person, og det er Madeleine, sier den erfarne hoffreporteren Johan T. Lindvall i den svenske avisen Expressen.

Så sent som onsdag morgen rykket hoffets informasjonssjef Nina Eldh ut og sa at Madeleine og Jonas fremdeles regnet seg som et par. Lørdag var det slutt.

Rømte til USA

Mens Jonas skjuler seg i Stockholm reiste prinsessen til USA i samme øyeblikk pressemeldingen ble gjort kjent på det svenske slottets hjemmesider. Da pressen fotograferte henne på flyplassen i New York var hun skjult bak store solbriller og nektet å snakke.

Madeleine skal jobbe for organisasjonen Childhood Foundation i tre uker. Organisasjonen er grunnlagt av hennes mamma Silvia.

Se «God kveld Norge» på TV 2 lørdager klokken 21.40

Se gratis videoer fra «God kveld Norge» på TV 2 Play

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)