farmen
farmen

Kjærligheten tok slutt for Farmen-Eirik og Camilla

...men Eirik tilbakeviser rykter om ny flamme.

Eirik Fønstelien tapte i «Farmen» i kveld, og nå har han også tapt i kjærligheten. Det er slutt med kjæresten Camilla Tolaas.

– Det er bare sånn. Camilla og jeg vil ikke gå mer inn i det enn at det er slutt, sier Eirik Fønstelien til «God kveld Norge».

Stormfullt forhold

Det har vært et stormfullt forhold hvor paret, i følge God kveld Norges kilder, flere ganger har tatt pauser. Da Eirik var med på «Farmen», var det slutt mellom ham og Camilla. Men da han kom ut igjen, fant de tonen igjen.

– Da jeg ringte bestekompisen min etter å ha gått ut, fikk jeg høre at jeg burde ringe Camilla, forteller Eirik og det ble et strålende gjensyn.

– Jeg løp jo ned da jeg så taxien og hoppet rundt ham. Da sto tiden stille. Det var en fantastisk dag, sa Camilla til «God kveld Norge» på romantisk tur til Jordan.

– Jeg trodde jeg ikke skulle se Camilla igjen. For vi hadde vært så rasende på hverandre før dette her. Vi har hatt opp- og nedturer i forholdet, og etter «Farmen» så var det en veldig opptur, sa Eirik i det intervjuet.

- Endelig slutt

Men nå har forholdet tatt slutt nok en gang.

– Per i dag er det endelig slutt. Men jeg er blitt overrasket før. Jeg mener det er best ikke å holde på sånn: Først slutt, så sammen igjen. En gang må det være endelig, sier Eirik etter at bruddet var et faktum.

- Ikke funnet ny

I lang tid har det gått rykter om at Eirik har flørtet med en deltager fra en annen realityserie, men Eirik benekter romanseryktene.

– Jeg har ikke funnet en ny. Jeg er single. Det er ingen god idè å hoppe fra ett forhold til ett annet. Det blir galt. Men jeg vet ikke hva som skjer i fremtiden, sier «Farmen»-kjekkasen.

Eks-kjæresten Camilla Tolaas har ikke vært tilgjengelig for kommentar.

Se «God kveld Norge» på TV 2 lørdag klokken 21.40

Se «Farmen» på TV 2 mandag klokken 20.00

Se gratis videoer fra «God kveld Norge» på TV 2 Play

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)