Linn Hege farmen
Linn Hege farmen

Farmen-Linn: - Eirik brøt avtalen med Lillian

Hjemsendte Eirik tok helomvending og valgte Linn Hege til storbonde. SE VIDEO!

I «Farmens» siste og viktigste storbondevalg var det Linn Hege Andersen (21) som trakk det lengste strået.

I kjent stil er det deltakeren som forlot «Farmen» sist som velger storbonde. Dermed var det hjemsendte Eirik Fønstelien (24) som fikk gleden av å gi henne gratisbilletten rett inn i finaleuka.

Overrasket

Storbonden selv, er både glad og overrasket over Eiriks valg. Tidligere under «Farmen» har han nemlig hatt en avtale med en helt annen deltaker.

- Jeg vet at Eirik og Lillian Lund Jonassen (52) hadde en avtale. Så jeg er veldig overrasket over at han valgte meg, sier hun til tv2.no.

Linn Hege, som sier hun har hatt lite kontakt med Eirik under konkurransen, vet ikke grunnen til den plutselige omveltningen.

- Jeg vet ikke hvor mye kontakt Lillian og Eirik hadde den siste uka, men i «Farmen» er det sånn at man velger den man føler der og da, tilføyer hun.

(Artikkelen fortsetter nedenfor bildet)

Lillian-og-Eirik-farmen
Lillian-og-Eirik-farmen

Uforutsigbar

I forkant av storbondevalget innrømmet Linn hege at hun håpet på å bli valgt ut. Likevel hadde hun sine betenkeligheter.

- Eirik tenker på sin egen måte som gjør at vi ikke kan forutse hvem det blir, sa hun.

Storbonden har mulighet til å velge to hjelpere, som skal bo sammen på soverommet oppe i hovedhuset. Hun valgte dermed Leif Birger Mækinen (53) og stedatteren Silje Trosten Johnsen (23) til sin hjelpere. Disse har hatt god kontakt under hele oppholdet på «Farmen».

Se video øverst i saken!

Les mer om Farmen 2010