Erik Hamrén (Foto: Hansen, Alf Ove/SCANPIX)
Erik Hamrén (Foto: Hansen, Alf Ove/SCANPIX)

Hamrén fnyser av Deilas kunstgress-utspill

Og får støtte av sine egne.

Ronny Deilas ytring om at alle norske klubblag bør spille på kunstgress møter motstand i Rosenborg. Erik Hamrén mener banedekkene som leveres er av altfor varierende kvalitet.

- Strømsgodsets kunstgress er dårlig, Aalesunds er dårlig og Tromsø har en dårlig kunstgressbane, sier Hamrén til TV 2 Sporten.

-Kunstgress er fremtiden
Strømsgodset-trener Deila mener kunstgress er fremtiden for norsk fotball.

- På kunstgress så ligner det litt mer på tempoet man ser internasjonalt. Det tror jeg er viktig for å ta de stegene som må tas for å ble en bedre nasjon, sier Deila til TV 2 Sporten.

Hamrén er helt i mot argumentet.

- Sett i forhold til hva de gjør internasjonalt tror jeg det ville vært et forræderi mot norsk fotball, sier Hamrén.

Enige med sjefen
Mikael Lustig kom til Rosenborg fra den svenske klubben GIF Sundsvall – der spilles det på kunstgress. Selv om 23-åringen er vant til kunstig banedekke er han enig med sin sjef.

- Jeg synes det blir helt feil hvis vi skal kun spille på kunstgress. Spillere som vil ut i Europa vil jo kun møte naturgress, så det beste er nok naturgress, sier 23-åringen til TV 2 Sporten.

Trond Olsen kom til RBK fra Bodø/Glimt, der man på mange måter er prisgitt kunstgresset.

- Jeg er jo vant til det, men jeg ser ingen grunn til at man ikke skal kunne spille på naturgress i Norge. Det er helt klart det beste underlaget å spille på, sier Olsen til TV 2 Sporten.

- For meg er det naturgress som gjelder, det kommer det alltid til å gjøre, sier Lustig.