hoved
hoved

«Millionær»-deltakere torsdag 22. april

En av disse kan bli millionær i kveld. Her er deltakerne!

Under finner du de som skal konkurrere om å sitte igjen til slutt i stolen hos programleder Sarah Natasha Melbye i den intense hot seat-versjonen.

Les også: Følg «Vil du bli millionær» på Facebook

Vinn premier i nettspillet

Samtidig som deltakerne får spørsmålene sine i studio, kan du svare på samme spørsmålene på Vil du bli millionærs nettspill. Her vinner den beste spilleren hver dag 1000 kroner. Alle som spiller er med i trekningen om hovedpremien som er på hele 50 000 kroner!

Du kan også spille når «Vil du bli millionær» ikke går på TV, men man kan vinne 1000 kroner kun ved å spille under direktespillet. Men man er med i trekningen om 50 000 kroner uansett når man spiller.

Du blir tildelt lodd når du spiller, og jo mer du spiller jo flere lodd kan du få. Dermed er sjansen også større til å vinne 50 000 kroner.

Spill nettspillet her!

Les også: Hvordan og hva vinner jeg?

Se «Vil du bli millionær» mandag til torsdag klokken 19.00!

Bli bedre kjent med deltakerne fra torsdag 22. april:

astrid
astrid
Astrid Kvaale (21) fra Trondheim. Stident som ønsker å bruke penger på huset og dratt på tur med familien til en sydhavsøy dersom hun vinner mye penger.
haakon
haakon
Haakon Mølster (20) fra Oslo. Han er student som har biler, musikk og reiser som noen av sine største interesser. Hvis han vinner mye penger så vil han kjøpe drømmebilen og kjøpt seg en leilighet til seg og kjæresten.
herleik
herleik
Herleik Dalen (53) fra Nittedal. Han er daglig leder i et radio/tv-verksted. Hvis han vinner så ønsker han å spandere en kjempeferie på kona, og noe vil dryppe på barna.
kari
kari
Kari Fagerberg (41) fra Trondheim. Markedskonsulent. Hun er glad i reiser, mat, film, bøker, venner og barna. Hvis hun hadde vinnet 1 million så ville hun brukt 700 000 på huset. Reist for 70 000 og startet eget firma for resten.
kristina
kristina
Christina Vollevik Larsen (29) fra Askøy. Hun har musikk, fotvall og reiser som sine store interesser. Hvis hun vinner mye penger vil hun kjøpe større leilighet og fått plass til flere middagsgjester.
paal
paal
Pål Mitsem (29) fra Stavanger. Han er investeringsrådgiver. Hvis han vinner mye penger så vil ha bruke 20 % av premiesummen på «moro» og investere resten i noe fornuftig.

Les alt om «Vil du bli millionær» her!