Peter Mueller (Foto: PETER DEJONG/AP)
Peter Mueller (Foto: PETER DEJONG/AP)

Forlik mellom Mueller og skøyteforbundet

Det er inngått forlik mellom skøyteforbundet og Peter Mueller.

I en pressemelding skriver partene at innholdet i avtalen ikke vil bli kommentert av dem. Videre står det: «Ingen av partene ser seg tjent med å kjøre saken i rettsapparatet og gir uttrykk for å være fornøyde med at saken er avsluttet».

Mueller ble sparket tidlig i sesongen etter at han hadde kommet med sjikanerende uttalelser til Maren Haugli.

Det var under en fellesmiddag i forbindelse med treningssamling i Berlin uken før verdenscupåpningen at Mueller skal ha trakassert jenta.

Mueller krevde økonomisk godtgjørelse for kontraktperioden, og hadde han fått gjennomslag for dette i en rettssak, ville det kostet det fattige skøyteforbundet millionbeløp.

Muellers tette bånd til Håvard Bøkko førte til flere merkelige situasjoner etter at treneren ble fjernet. Han fulgte flere konkurranser og treninger fra tribunen.

Det ser nå ut som Håvard Bøkko fortsetter på landslaget.

- Han har vært positiv i samtalene vi har hatt om opplegget for neste sesong. Signalene er at han blir med oss videre, sier sportssjef Øystein Haugen til TV 2 Sporten.

- Nå har vi ennå ikke tatt ut laget og trenersituasjonen er heller ikke klar. Det håper vi derimot å ha klart i løpet av en ukes tid.

(©NTB)