BMW M3   ingen dum bil å kjøre hjem fra England  med! (Illustrasjonsfoto)
BMW M3 ingen dum bil å kjøre hjem fra England med! (Illustrasjonsfoto)

Kjøpte BMW-råskinn - og kjører hjem fra England

Askefast? Da har du god grunn til å kjøpe BMW M3!

Da Ingeborg Hegland Thorsen og tre kolleger ble sittende askefaste i London, valgte de raskeste løsning; en knall gul sportsbil med rattet på høyre side. Det skriver gd.no.

I går ettermiddag krysset bilen og de fire fysioterapeutene inn i Danmark.

- Vi hadde vært på en fysioterapeutkonferanse om smerte. Da flytrafikken stoppet opp, måtte vi bare finne en løsning for å komme oss hjem, sier Thorsen.

Gikk i minibanken

Løsningen ble sportsbil, en BMW M3. Rød. Det vil si, nordmennene rakk aldri å sette seg inn i den røde. Den brøt sammen på veg til bilforhandleren. Thorsen & Co fikk en knall gul en i stedet, tolv timer senere. For 40.000 kroner.

- Vi gikk i minibanken og tømte bankkortene våre og betalte kontant, sier Thorsen. Deretter har turen gått på skinner. Det vil si, de ble stoppet av politiet på veg inn i tunnelen under Den engelske kanal.

Hugges i Sverige

- Politiet lurte på hvorfor vi så så forvirret ut. Vi forklarte at vi skulle kjøpe oss billetter, og da var alt i orden. Det vil si, de lurte på om det var vår bil. Vi sa selvfølgelig ja, og så fikk vi kjøre. En BMW M3 er heftige greier, og normalt ville det koste blusen å få den over grensa. Men den fete maskinen skal ikke over grensa. Den skal hogges i Sverige.

- Vi har en avtale med en kar i Sverige som skal kjøpe bilen av oss. Han skal plukke den fra hverandre og selge delene. Jeg tror vi får igjen det vi ga for den, sier Thorsen.

Godt å komme hjem

Når de kommer til skrotnissen i Sverige, har de lovnad om skyss videre, trolig til Sarpsborg. Derfra tar hun tog.

- Det skal bli godt å komme hjem, sier Ingeborg Hegland Thorsen.

Du kan lese flere saker om bil og trafikk hos gd.no - klikk her