Senkveld
Senkveld

Dette får du se i fredagens «Senkveld»

Statsministeren kommer. Det samme gjør Karpe Diem. Og «Camp Senkveld» står i musikkens tegn.

Mange er berørt av kaoset som har oppstått etter vulkanutbruddet på Island.

Har tapt millioner hver dag

Statsminister Jens Stoltenberg sto askefast i New York, mens Norwegian-sjef Bjørn Kjos har tapt opp mot ti millioner kroner hver dag i det som har vært en internasjonal unntakstilstand i flytrafikken. Møt dem begge i «Senkveld» på fredag.

Svarer på spørsmål fra fansen

I år har Senkveld-seerne blitt kjent med Chirag og Magdi fra Karpe Diem gjennom «Camp Senkveld».

Denne uka gir de ut albumet «Aldri solgt en løgn», som har fått femmer på terningen både i VG, Dagbladet og Aftenposten. I «Senkveld» svarer Karpe Diem-gutta på spørsmål som fansen har sendt inn til «Senkveld» på programmets Facebook-side. De fremfører også radiohiten «Ruter» sammen med svenske Andreas Grega.

Sykler Europa rundt med kjendiser

Tidligere proffsyklist Dag Otto Lauritzen og programleder Kristian Ødegåd har sammen laget et reiseprogram helt utenom det vanlige.

Med sykkel som fremkomstmiddel har de invitert med seg kjendiser som Trond Espen Seim, Odd-Bjørn Hjelmeset, Lars Sponheim og Ingrid Bolsø Berdal til opplevelser i Europa. Vi får en forsmak på knall, fall og gode historier fra «På hjul med Dag Otto».

A capella

I «Camp Senkveld» får deltagerne bokstavelig talt sjekket hvor godt lagene harmonerer når de sammen skal fremføre en a capella-låt.

Se «Senkveld» fredag klokken 22.15.