svend magnus pettersen fyllingen  (Foto: TV 2/)
svend magnus pettersen fyllingen (Foto: TV 2/)

Gir seg på topp

Postenligaens toppscorer legger opp.

Fyllingen må klare seg uten sin toppscorer og kaptein fra høsten av.

Postenligaens toppscorer Svend Magnus Pettersen har bestemt seg for å legge håndballskoene på hyllen. Kommende pappatilværelse og full jobb som sivilingeniør lar seg ikke lenger kombinere med topphåndball.

- Det er rett og slett tiden som ikke strekker til. Den har vært et problem også denne sesongen, og når neste sesong starter har jeg et barn å ta hensyn til også, forklarer han til Bergensavisen.

Pettersen scoret 147 mål på 21 kamper i Postenligaen denne sesongen. Det var 14 mer enn Sandefjords Rein Havang på andreplass på toppscorerlisten.

Fyllingen er allerede på målvaktsjakt etter at Magnus Dahl valgte å prøve lykken i utlandet. Nå blir det nok ett hull å fylle for trener Anders Fältnäs.

- Nå skal sesongen fullføres. Så må vi oppsummere. Økonomien i elitegruppen er ikke sterkere enn at jeg med en gang kan si at vi ikke kan gå ut over de rammer som allerede ligger der fra før. Og så må vi se an skadesituasjonen. Får vi alle våre spillere tilbake fra langtidsskader, ser det langt lysere ut. Ikke minst er jeg spent på Erik Bjørnsen. En utmerket toveisspiller, sier svensken til Begens Tidende.