hoved
hoved

«Millionær»-deltakere mandag 19. april

En av disse kan bli millionær i kveld. Her er deltakerne!

Under finner du de som skal konkurrere om å sitte igjen til slutt i stolen hos programleder Sarah Natasha Melbye i den intense hot seat-versjonen.

Les også: Få alle nyheter, konkurranser og spillinformasjon på Facebook

Vinn premier i nettspillet

Samtidig som deltakerne får spørsmålene sine i studio, kan du svare på samme spørsmålene på Vil du bli millionærs nettspill. Her vinner den beste spilleren hver dag 1000 kroner. Alle som spiller er med i trekningen om hovedpremien som er på hele 50 000 kroner!

Du kan også spille når «Vil du bli millionær» ikke går på TV, men man kan vinne 1000 kroner kun ved å spille under direktespillet. Men man er med i trekningen om 50 000 kroner uansett når man spiller.

Du blir tildelt lodd når du spiller, og jo mer du spiller jo flere lodd kan du få. Dermed er sjansen også større til å vinne 50 000 kroner.

Spill nettspillet her!

Les også: Hvordan og hva vinner jeg?

Se «Vil du bli millionær» mandag til torsdag klokken 19.00!

Bli bedre kjent med deltakerne fra mandag 19. april:

birger
birger
Birger Gjelsten Veum (31) fra Oslo. Rådgiver i Fiskeri- og kystdepertementet. Han var med i programmet «5 på» som 11-åring og er delvis oppvokst på Madagaskar. Ønsker å investere i en leilighet i Abruzzo i Italia der kona hans er fra.
gunhild
gunhild
Gunhild Steinde (68) fra Skien. Hun er pensjonist og er glad i å lese og glad å være ute i naturen. Hun ville gjerne ha gitt en del av pengene til et ungdomshjem de planelgger å bygge i Bolivia.
janpetter
janpetter
Jan Petter Nordstrand (53) fra Sætre. Han er senior salgskonsulent som har bil og båt som sine store interesser. Han vil betale ned gjeld og kjøpt båt dersom han skulle vinne.
maja
maja
Maja Andersen (26) fra Bergen. Hun er student ved UIO og spiller piano, fiolin og synger. Hun ønsker å investere pengene i utdanning eller eventuelt egen bolig. Hun har også ønske om å støtte noen som trenger en hjelpende hånd.
marianne
marianne
Marianne Sarheim (26) fra Trondheim. Salgsagent som gjerne vil betale ned hyttelånet, innfridd billån og tatt med familien og bestevenninnen på shopping i utlandet dersom hun vinner masse penger.
stian
stian
Stian Eggum Adolfsen (19) fra Asker. Student som er glad i å trene og ønsker å kjøpe leilighet for pengene han eventuelt skulle vinne.

Les alt om «Vil du bli millionær» her!