forfra (Foto: Privat)
forfra (Foto: Privat)

Glad i farger? Her er bilen for deg

Nå kan du kjøpe en helt spesiell Manilla-taxi - i Rakkestad!

Synes du - som meg - at det er morsomt når vi trauste nordmenn tør å velge en litt annen farge en sort, grått og sølv på bilene våre?

Det syntes tydeligvis Bjørn Bye også, for han selger det som trolig er Norges mest fargerike bil. Knall gul, med innslag av like knallrødt, grønt og blått. Og bare for å sette en ekstra stor prikk over ”I” så er den utstyrt med et dusin ekstralamper + diverse dekorlys. En bil som syns godt i gatebildet, med andre ord.

Taxi i Manilla

- Hei Bjørn, dette er fra Broom.no – ser du har en fargerik farkost til salgs. Noe slik har jeg bare sett på TV tidligere. Hva i all verden er dette for noe?

- He, he.... ja jeg har det. Tja... Det er nesten litt vanskelig å si hva dette er for noe. Den kommer opprinnelig fra Filippinene, nærmere bestemt Manilla hvor den har bakgrunn som Taxi. Og det er vel en slags Jeep-kloning av et eller annet slag.

innv. (Foto: Privat)
innv. (Foto: Privat)

Vi du se hele annonsen? Klikk her:

Vekker oppsikt

- Vil tro du vekker en smule oppmerksomhet med denne?

- Ja, gjett om. Dette er en skikkelig head-turner. Den vekker enorm interesse med sitt særegene utseende og sin glade og eksotiske utstråling. Tror ikke det finnes noen andre slike i Norge. Den ble opprinnelig tatt inn hit av et reisebyrå som blant annet har hatt den på Reiselivsmessa ved flere anledninger. Når de skulle selge, slo jeg til!

- På bildene ser det ut som om man ikke skal være redd for litt gjennomtrekk når man er ute og kjører?

- Ja, den egner seg best i fint vær. Men på Filippinene der bilen kommer fra, er det bare deilig med litt trekk. Du vet - aircondition var ikke akkurat standardutstyr på denne...

Bil uten tak? Denne har jubileum i år

Motor fra Ford

- Ser du har skiftet motor også?

- Ja, nå så står det en Ford-motor i den. Kurant, enkelt og greit. Og bilen er faktisk overraskende god å kjøre, samtidig som den er i god teknisk stand.

- Men norske skilter på den - er det mulig å få?

- Vet ikke. Kanskje det går, og kanskje ikke. Jeg har rett og slett ikke forsøkt, så akkurat det får det bli opp til ny eier å finne ut av, avslutter selgeren fra Rakkestad, som er åpen for bud på den uvanlige bilen.

Ikke helt bilen for deg? Sjekk i vår store bruktbil-guide her:

i-gata (Foto: Privat)
i-gata (Foto: Privat)