Marcus Pedersen og Jo Inge Berget står med fire seriemål hver så langt. (Foto: Lien, Kyrre/Scanpix)
Marcus Pedersen og Jo Inge Berget står med fire seriemål hver så langt. (Foto: Lien, Kyrre/Scanpix)

- Det ser morsomt ut å spille for Godset

Bengt Eriksen hyller lagånden og entusiasmen hos Godsets unge mannskap i mandagens «Fotballunsj».

Se mandagens «Fotballunsj» i videovinduet øverst i saken!

Strømsgodsets har Tippeligaens yngste lag. Men denne sesongen har talentene slått ut i full blomst.

Anført av Jo Inge Berget og Marcus Pedersen har laget scoret 11 mål på hjemmebane hittil. Søndag ble Start høytflygende Start slått 3-1.

- Jeg er veldig imponert over Godset fordi de har gjennomført et generasjonsskifte som har gått raskt. De er det yngste laget i Tippeligaen, med flere tenåringer på banen, poengterer Bengt Eriksen i mandagens «Fotballunsj».

- Mental barriere borte
Han er ikke i tvil om årsaken til Godsets suksess.

- Det aller viktigste er entusiasmen og lagånden de viser. Hver gang Godset spiller hjemme, så gleder spillerne og fansen seg. Det er morsomt å spille for Godset, mener Eriksen.

- Men de vinner sjelden borte?

- Ja, vel det er vel som dem som synes god mat er best hjemme. Godset må øve seg borte. Det er en mental barriere som må overstiges, svarer Eriksen - som er fullstendig klar over at Godset har ni strake seire på eget kunstgress.

Bengt_Eriksen
Bengt_Eriksen

- Må ansette en som kan Tippeligaen
Både Kongsvinger og Hønefoss er nå uten trener. Bengt Eriksen mener spesielt Hønefoss nå må ansette en trener som kan rydde opp – og lære klubben Tippeliga-fotball.

- Jeg tror de må ha tak i en som vet hva som trengs i Tippeligaen, som kan rydde litt opp, sier Eriksen om trenersituasjonen i Hønefoss.

I tillegg til å oppsummere helgens serierunde, vil TV 2 Sportens ekspert Bengt Eriksen også forsøke seg på å kåre den beste keeperen i Tippeligaen.

Se hvem Bengt Eriksen er Tippeligaens beste keepere i mandagens «Fotballunsj» i videovinduet øverst i saken!