straffesituasjoner
straffesituasjoner

Sørum mener han ble snytt for straffe mot LSK

Og situasjonen var til forveksling lik den der Haugesund fikk straffe imot.

Lillestrøm - Haugesund 1-1

Vi fulgte kampen minutt for minutt i vårt livesenter.

Åråsen/Bergen (TV 2 Sporten): - Vi har vært drita dårlige borte, sa Haugesund-trener Jostein Grindhaug før bortekampen mot Lillestrøm.

Tippeligaen i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Så gjennomførte hans gutter 90 solide minutter, og fikk med seg ett poeng – i en kamp de faktisk kunne fått med seg alle tre. Og nettopp derfor var han ikke hundre prosent fornøyd etter kampslutt heller.

- I utgangspunktet hadde jeg vært fornøyd med det, men ikke etter å ha spilt 90 minutter her. Det er mulig jeg er storforlangende, men jeg synes vi fortjente tre poeng, sier Grindhaug til TV 2 Sporten.

TV 2 Play: Se intervjuet med Grindhaug
TV 2 Play: Se kampreferat

Men Grindheim var stolt over det hans gutter presterte.

- Det var bra trøkk i dem frem til de fikk målet. Så synes jeg vi jobbet oss inn i det og hadde de største sjansene også etter utligningen. Rent sjansemessig fortjente vi mer enn ett poeng, men vi er stolte av å ta med oss ett poeng herfra, for det er et bra lag, sier Grindhaug.

Les også: LSKs straffehelt mener laget mangler selvtillit foran mål
Les også: Her redder Nsaliwa ett poeng for Lillestrøm

Det var et straffemål som sørget for ett Lillestrøm-poeng på Åråsen. Haugesunds Thomas Sørum mener imidlertid han ble snytt for straffespark, og dermed muligens alle tre poengene.

Og situasjonen der Sørum gikk i bakken i duell med Frode Kippe men ikke fikk straffe, var til forveksling lik situasjonen der Nosa gikk i bakken i duell med Allan Olesen og fikk straffe.

Se begge situasjonene i videovinduet over og døm selv!

- Jeg mener jeg burde hatt straffe i dag, men folk i studio og eksperter kan felle den dommen, sier Thomas Sørum til TV 2 Sporten.

Og så legger han til:

- Hadde det vært på Haugesund stadion tror jeg at jeg hadde fått den.

TV 2 Play: Se intervjuet med Sørum
TV 2 Play: Se intervju med Trygve Nygaard

Men til tross for én kontroversiell situasjon som ikke gikk Haugesunds vei var det mye positivt som gikk Haugesunds vei.

- Ett poeng er vel i utgangspunktet ikke så verst , Thomas Sørum?

- Vi er godt fornøyd med det vi, i utgangspunktet. Etter kampen satt vi igjen med en følelse av vi kunne tatt alle tre, sier han.

- Nå vet vi hva vi må legge i potten
Og Haugesund gikk aggressivt og respektløs til verks mot Lillestrøm. Det var langt fra tilfeldig.

- Det var den fjerde bortekampen vår, og i de tre foregående har vi rett og slett løpt for lite og hatt for lite entusiasme i spillet vårt. Det er lett å gjøre noe med, og vi bestemte oss for å gjøre det i dag. Det lyktes vi kjempebra med. Nå vet vi hva som må legge i potten. Vi må ta ut maks og være sliten i hvert fiber i kroppen i for å hevde oss der ute, og det er bra, sier han.

- Så du har tatt ut alt i dag?

- Jeg hadde ikke mye å gå på de siste ti der. Da begynte jeg å kikke litt på klokken og tenkte at nå må det begynne å bli bra her, smiler Sørum.

- Det er helt konge i Tippeligaen
Men selv om den etterlengtede borteseieren ikke komme.

Nei, det ble ikke det. Men har vi det trykket her i bånn i de neste 11-12 bortekampene så kommer den borteseieren, det er jeg ikke redd for, sier Sørum.

Angriperen sier det er meget god stemning i klubben for tiden.

- Vi har fått en bra start og det er en lystig gjeng. Vi får bare trøkke på. Vi synes det er helt konge i Tippeligaen, så vi skal klore oss fast, sier han.