Ole Bjørn Sundgot (Foto: TV 2/)
Ole Bjørn Sundgot (Foto: TV 2/)

Sundgot: - Utrolig kritikkverdig av klubben

Ole Bjørn Sundgot mener klubben har latterliggjort ham.

Styret i Hønefoss avsatte i dag trener Ole Bjørn Sundgot etter seks strake tap i Tippeligadebuten.

Den avsatte trener retter nå hard kritikk mot klubben.

Å gå ut i pressen og latterliggjøre meg på TV på den måten er utrolig kritikkverdig

- Etter opprykket har jeg ikke hatt den kontrollen over spillerstallen som jeg burde hatt. Det er mange som har blandet seg, og det har gått ut over måten vi har spilt å på, sier Sundgot til TV 2 Sporten.

- Er du bitter?

- Jeg er ikke bitter, men svært skuffet over behandlingen jeg har fått. Styret har opptrådt svært kritikkverdig. De ga meg kniven på strupen rett før Viking-kampen. Måten det ble gjort på, er ikke verdig. Å gå ut i pressen og latterliggjøre meg på TV på den måten er utrolig kritikkverdig.

- Jeg tar på meg ansvaret for at det har gått dårlig, men andre burde også ta sin del av ansvaret. Det er urettferdig at jeg får skylden for alt. Jeg burde få bestemme over stallen selv, sier Sundgot.

Gulbrandsen: Forstår frustrasjonen
Tom Gulbrandsen går nå inn i trenerapparatet.

- Jeg skjønner Sundgots frustrasjon, for det har vært en vanskelig tid og ting kunne vært gjort annerledes. Men det er en klubb som ikke har store midler og et så stort apparat.

Den nye treneren har ikke planer å gjøre store endringer i forhold til det arbeidet Sundgot har gjort.

- Det blir ikke noen revolusjon. Vi har forbedret oss de to siste kampene spillmessig, selv om vi ikke har fått resultater, det blir å sette fokus på å tore og tro på det vi driver med.