RBKs Mikael Lustig jubler over 1 2 målet  under eliteseriekampen mellom Molde og Rosenborg på Aker stadion stadion. (Foto: Solum, Stian Lysberg/Scanpix)
RBKs Mikael Lustig jubler over 1 2 målet under eliteseriekampen mellom Molde og Rosenborg på Aker stadion stadion. (Foto: Solum, Stian Lysberg/Scanpix)

Rosenborg er mandagens spill

Sjekk mandagens oddstips fra TV 2 Sporten.

Sjekk hele oddsprogrammet her

Her er dagens utvalgte:

95. Aalesund - Rosenborg H: 3,55 U: 3,20 B: 1,80

Spillfrist: 18.55

Få gratis kortleser her!

95. Aalesund - Rosenborg H: 3,55 U: 3,20 B: 1,80

Aalesund har hatt en fantastisk start på sesongen, men kom litt ned på jorden sist etter 1-2 tap borte for Haugesund. På hjemmebane har de slått LSK i serieåpningen, og slo et redusert Viking forrige helg. På bortebane har de hatt de tre nykommerne i Tippeligaen, og vi mener derfor at resultater og tabellposisjon lyver noe, selv om Aalesund bør ta steget opp på øvre halvdel av tabellen i år. Demar Phillips (a) blir antagelig spilleklar igjen. Stephenson (mb) har trent, men kan ikke yte maksimalt og blir antagelig spart. Herrera (mb/f) er heller ikke spilleklar. Rosenborg har kommet i siget og tok over tabelltoppen etter 3-1 seier borte over Odd og 3-0 seier hjemme mot Brann på den siste uka. Prica (a) og Dorsin (f) var tvilsomme etter smeller på onsdag, men begge er med i troppen som reiste sørover. Strand (mb/f) er fortsatt ute. Det er ikke lenger tilbake enn 7.mars at Rosenborg var på besøk på Color Line, og da vant de den Norske Superfinalen med 3-1. Vi mener Rosenborg er av en annen klasse enn lagene AaFK har hatt på besøk her tidligere i sesongen, og gir dem et klart favorittstempel her. 1,80 spilles

Lykke til!