VIL IKKE BLI KALT SEXY: Siv Toverød (20). Foto: NRK
VIL IKKE BLI KALT SEXY: Siv Toverød (20). Foto: NRK

– Æsj, jeg er ikke sexsymbol!

«Ingen grenser»-Siv går ikke med på dette.

Siv Toverød ble rikskjendis etter at hun krysset Nordkalotten sammen med Lars Monsen og ti andre deltagere med ulike funksjonsnedsettelser.

Den tøffe 20-åringen overstrømmes nå av fanbrev, og det er ingen tvil om at guttene legger merke til hennes figur på TV-skjermen.

Øverst på kremtoppen

Nylig gikk Siv rett til topps på Kremtoppen på nettsiden Sol.no. Tidligere har kjendiskvinner som Tone Damli Aaberge og Isabella Martinsen hatt klippekort på førsteplassen.

Siv er imidlertid ikke enig med det norske folk i at hun er et sexsymbol.

– Æsj, jeg er ikke noe sexsymbol. Ikke kall meg det. Jeg er bare Siv på 20 år, sier hun beskjedent til «God kveld Norge».

– Det er ikke aktuelt å bli kalt sexsymbol. Er det ikke bare folk på over 30 år som blir kalt det, da? Dessuten har jeg jo bare en fot. Man kan vel ikke være et sexsymbol da? legger hun til spørrende.

Oppdaget kreftsvulst

Det er ni år siden Siv fikk den dramatiske beskjeden om at hun hadde en ondartet kreftsvulst i benet, samt i lungene. Etter et hektisk år på sykehuset i Trondheim med cellegift og behandling var kreften fjernet, sammen med benet.

Ekspedisjonen over Nordkalotten gjennomførte hun med protese.

Stolt kjæreste

Kjæresten Nils er utrolig stolt av Siv og hennes innsats i TV-programmet. Det er heller ingen tvil om at han har sine egne meninger om hvorvidt hun er et sexsymbol eller ikke.

– Siv er absolutt en sexy kvinne. Hun er veldig attraktiv, smiler Nils.

Se gratis videoer fra «God kveld Norge»TV 2 Play
Se «God kveld Norge» lørdag klokken 21.40

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»