Drapssiktet 19-åring fengslet i to uker

19-åringen som har fortalt politiet i Sandefjord at han har drept en mann natt til søndag, ble varetektsfengslet i to uker fredag. Han erkjente ikke straffskyld.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Politiet fester lit til 19-åringens forklaring og søkte fredag fremdeles etter mannen som han sier at han har drept. Letingen foregår i havnebassenget i Sandefjord.

Så langt er det ikke gjort funn. Politiet har heller ikke fått melding om at noen savner en person som svarer til beskrivelsen den varetektsfengslede 19-åringen har gitt.

Ifølge den siktede kom han i klammeri med det antatte offeret natt til søndag 11. april. Basketaket skal ha skjedd mellom serveringsstedene La Scala og Brd. Berggren langs brygga i Sandefjord mellom klokken 1 og 1.30. 19-åringen har forklart at han stakk mannen en eller flere ganger med kniv og deretter dyttet ham utfor brygga.

Siktede beskriver den antatt døde som en mørk mann av pakistansk eller sørøsteuropeisk utseende. Politiet oppfordrer fortsatt folk til å melde fra dersom de har sett eller hørt noe som kan være av betydning. (©NTB)