111
111

Nå skal kjendisene drikke seg fulle på TV

Ny vri på «Mesternes Mester».

Håvard Lilleheie har sjokkert på TV tidligere med både nakenstunts og mannsjåvinisme.

Nå har han samlet et knippe kjendiser for å lage en egen versjon av NRK-programmet «Mesternes Mester».

Fri alkohol-flyt

I «Festernes Mester», som skal sendes i «Showman» på TV 2 Zebra, er det fri flyt av alkohol blant deltakerne, som er Trine Grung , Thomas Leikvoll , Mini Jacobsen , kyllingbonde Anders Berg fra «Jakten på kjærligheten», Petter Pilgaard og Linni Meister .

– Hva har blitt konsumert her?

– Det har jeg rett og slett ikke oversikt over, men de har jo tilgang til både øl, vin og drinker. Det er opp til hver enkelt hvilke preferanser de har når det gjelder alkohol, sier programleder Håvard Lilleheie til «God kveld Norge».

Styrtet fem pils

Men programlederen har ikke betenkeligheter med det store alkoholforbruket. Han bedyrer at man følger strengt med på hvordan formen til deltakerne utvikler seg.

– Vi holder jo strengt overoppsyn. Hvis det skulle bli for mye, setter vi ned foten. Men vi er ikke kommet dit ennå, sier han.

Ideen kom da Lilleheie styrtet fem pils i «Showman» da han nylig hadde besøk av mesterkokk Eyvind Hellstrøm .

– Jeg ble bare ørlittegran «tipsy», så det gikk jo kjempefint. Men vi syntes det var så vellykket at her er det bare å curle på med enheter. Og det viser seg at det blir bare bedre jo flere de får, uttaler han.

– Ikke edru

Mini Jacobsen fikk god kontakt med Petter Pilgaard. Han røper at hans to døtre er store fans.

– Jeg tok et bilde av meg og Petter Pilgaard, og så sendte jeg hjem til mine to døtre som er 13 og 17 år. Hun på 17 sa «hils», mens hun på 13 skreiv «OMG», som tydeligvis betyr «oh my god». Herregud. Har du et bilde med bare han, uttaler den tidligere fotballstjernen, og ekspertkommentator på TV 2.

Det ble fuktig for alle deltakerne, og Linni Meister kjente godt at hun begynte å bli litt bedugget ute på ettermiddagen.

– Vi startet klokka 10. Det er ingen hemmelighet at jeg ikke er edru nå, sier Linni Meister til «God kveld Norge».

Se gratis videoer fra «God kveld Norge»TV 2 Play
Se «God kveld Norge» lørdag klokken 21.40

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»