Cristiano Ronaldo (Foto: PEDRO ARMESTRE/AFP)
Cristiano Ronaldo (Foto: PEDRO ARMESTRE/AFP)

Ronaldo saksøker TV-kanal

Cristiano Ronaldo saksøker spansk TV-kanal etter påstander om at superstjernen festet før og etter «El Clasico».

Den spanske TV-kanalen Telecinco hevdet at Cristiano Ronaldo hadde arrangert elleville fester både før og etter forrige helgs storkamp mot Barcelona.

Ifølge TV-programmet skal Ronaldo ha samlet flere av sine lagkamerater etter lørdagens kamp, og festet til langt ut i natten.

- Dette er påstander som strider mot min verdighet og profesjonalitet.

Svarer med søksmål
Nå svarer imidlertid Real Madrid-stjernen med å gå til søksmål mot TV-kanalen på grunnlag av påstandene de kom med i programmet «Salva Me».

- Jeg er blitt gjort kjent med at i TV-programmet «Salva-Me» på den spanske TV-kanalen Telecinco, skal ha kommet påstander om at jeg arrangerte en fest i mitt hus på fredag, dagen før kampen mot Barcelona, som varte frem til klokken fem om morgenen. De skal også ha hevdet at jeg hadde en fest på lørdagen. Dette er påstander som strider mot min verdighet og profesjonalitet, sier Cristiano Ronaldo i en offisiell uttalelse.

Og påpeker:

- Jeg kan kategorisk avvise disse påstandene, som er falske og uriktige. Det finnes ikke et snev av sannhet i dem, sier Ronaldo om festryktene.

- Med kamp dagen etter, brukte jeg selvsagt fredagen på å hvile, og på lørdag var jeg nedbrutt etter tapet.

Cristiano Ronaldo (Foto: PEDRO ARMESTRE/AFP)
Cristiano Ronaldo (Foto: PEDRO ARMESTRE/AFP)

- De ansvarlige må straffes
Ronaldo forsikrer om at han har satt sine beste advokater på søksmålet.

- På grunnlag av alvorlighetsgraden i disse påstandene, har jeg gitt mine advokater beskjed om bruke alle juridiske midler for å sørge for at sannheten kommer frem og at de ansvarlige bak påstandene blir straffet, sier Ronaldo.