Erik Hamrén (Foto: Alley, Ned/SCANPIX)
Erik Hamrén (Foto: Alley, Ned/SCANPIX)

Tynn RBK-benk mot Aalesund

Jubler for tabelltopp, men Erik Hamrén kan risikere å møte Aalesund med 12 utespillere.

Trondheim (TV 2 Sporten): I går kveld ble Morten Moldskred, Rade Prica og Mikael Dorsin ført opp på trøndernes skadeliste.

Fra før er Roar Strand ute med sykdom, Erik Mellevold Bråthen og Simen Wangberg skadet.

I tillegg er RBKs unggutter Markus Henriksen, Gjermund Åsen og Mushaga Bakenga uaktuelle grunnet G19-turnering. Erik Hamrén ser med bekymring på situasjonen.

- Det verste som kan skje er at vi må dra til Aalesund med 12 utespillere. Det vil ikke være bra, sier Hamrén til TV 2 Sporten.

Håper på rask restitusjon
- Det er klart det ikke er idéelt. Vi vil aldri ha skader, men nå er situasjonen slik. Heldigvis ser det bra ut med Rade (Prica) og Dorsin i forhold til å rekke Aalesund-kampen.

På mandag venter Aalesund på Color Line Stadion. Medisinsk ansvarlig i RBK, Haakon Schwabe kan ikke love noe, men mener Prica skal bli kampklar.

- Det ser bedre ut i dag enn det gjorde i går. Vi har tro på at kampen er innen rekkevidde, sier Schwabe til TV 2 Sporten.

Om Rosenborg-kaptein Mikael Dorsin rekker oppgjøret, er mer usikkert.

- Ankelen hans er fortsatt veldig hoven. Han har fått en skade som vanligvis tar én til to uker å lege, men vi håper og tror at skaden vil bli bra til mandag.

Morten Moldskreds strekkskade vil kunne sette angriperen ut av spill i opp til fem uker.