DavidSandra
DavidSandra
sandra og david
sandra og david

David Sandoval: Man lever lenger og får bedre sexliv

Sandra Lyng Haugens kjæreste med superdiett

David Sandoval er helsecoach for Hollywoods helsebevisste elite og regnes som en av verdens fremste eksperter på såkalt «super-mat».

Kan man se ung ut ved å spise «super-mat»? Helt klart, mener helseguru Sandoval.

Les også: Lege anbefaler supermat

Kjæreste med Idol-Sandra

sna
sna

I Norge har 47-åringen fått mye oppmerksomhet i det siste for sitt forhold til Sandra Lyng Haugen, som ble rikskjendis da hun deltok i Idol.

– Planen var at han skulle bli min personlige coach, men istedet ble det kjærlighet ved første blikk. Aldersforskjellen er ikke noe tema mellom oss, har Sandra tidligere fortalt til ukebladet Se og Hør.

Les også: Elsker å være sammen med Sandra

Hva er supermat

Supermat er råvarer med svært høyt innhold av næringsstoffer. Det skal være økologisk og ubearbeidet. Som regel er det ikke varmebehandlet over 40 grader. Eksempler er alger, sjøgress, frø og spirer.

- Selvom denne maten er i pulverform, betyr ikke det at det ikke er mat, sier David. Jeg har konvertert denne maten til pulver så det er lettere og enklere tilgjengelig, i en travel tid.

Men det finnes mat som er en naturlig del av super-maten. Alle grønnsaker og frukt og bær, med mørke pigmenter som blant annet broccoli, persille og blåbær.

Lever lenger

Man får mer energi, bedre mental tilstand, man lever lenger, man får ikke sykdommer, du har ingen smerter, du sover bedre, du får et bedre sexliv, håret vokser og huden gløder, det er en energi fra innsiden du bare ikke kan beskrive, er Davids beskrivelse av super-maten sin virkning.

Ville redde familien

Sandoval stiftet først bekjentskap med supermaten da han kjempet for å redde helsen til nære familiemedlemmer. Siden har han viet sitt liv til å predikere om levende super-mat.

Han har samarbeidet med ledende autoriteter på feltet, blant annet selve grunnleggeren av levende mat-filosofien, Ann Wigmore.

fruktdrink (Foto: May B. Langhelle)
fruktdrink (Foto: May B. Langhelle)

David Sandoval har utviklet preparater for mer enn 100 selskaper. Han har skapt varemerkene Pure Planet og Platinum Health Products og er selve guruen innen green foods-livsstil. Du kan lese mer om helseguruen på Sandoval

Les også: Slik lager du super-scones