jaimee til nett (Foto: AbilityFilms, © ep)
jaimee til nett (Foto: AbilityFilms, © ep)

Tiger Woods elskerinne arrestert

Jaimee Grubbs lager overskrifter igjen.

Jaimee Grubbs er mest kjent som en av de mest profilerte av Tiger Woods elskerinner. Nå er hun arrestert for å hå kjørt med ugyldig førerkort.

Arrestert

Denne uken ble Grubbs arrestert i West-Hollywood etter å ha blitt stoppet av politiet med ugyldig førerkort. Hun ble fengslet for forseelsen og kausjonen er satt til 30.000 dollar.

Arrestasjonen av Jaimee Grubbs kommer bare uker etter at 24-åringen fortalte E! News om problemene hun har fått etter forholdet med Tiger Woods, skriver nowpublic.com.

Retten

Jaimee Grubbs må møte i retten for å ha for å ha kjørt uten gyldig førerkort. Etter tre anmeldelser på ugyldig førerkort måtte hun i fengsel. Det er vel heller lite trolig at Tiger Woods betaler kausjonen, for nå har hun selv god råd etter å ha levd godt på historien om sitt 31 måneders lange forhold med golf-stjernen.

Første jenta

Jaimee Grubbs var en av de første jentene som fortalte om forholdet med Tiger Woods. Bilder av henne ble lekket bare få dager etter biluhellet til Tiger Woods. Hun var også mottageren av den kjente voicemailen fra Tiger som ble offentligjort.

Se gratis videoer fra «God kveld Norge» på TV 2 Play
Se «God kveld Norge» lørdag klokken 21.40

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»