Indridi Sigurdsson (Foto: Hansen, Alf Ove/SCANPIX)
Indridi Sigurdsson (Foto: Hansen, Alf Ove/SCANPIX)

Knust Sigurdsson: - Jeg sviktet laget

Viking-stopperen var utrøstelig etter kjempetabben mot Tromsø.

Viking - Tromsø 1-1 (kampfakta/spillerbørs)

Vi fulgte kampen minutt for minutt i livesenteret

Viking Stadion/Bergen (TV 2 Sporten): - Jeg er veldig skuffet. Det er stor forskjell på å gå til pause med 0-0 og 0-1. Jeg sviktet laget og satte oss i oppoverbakke i pausen. Jeg føler meg som en syndebukk.

Det sier Indridi Sigurdsson etter 1-1 og ett poeng hjemme mot Tromsø - et resultat verken Åge Hareide eller kravstore supportere i Stavanger er fornøyde med.

Jeg burde vel bare feid ballen unna.

Islendingens forsøk på tilbakespill tre minutter før pause ble snappet opp av Tromsøs George Mourad og endte i kampens første scoring på Viking Stadion.

- Vi har god kontroll i første omgang og de skaper ingenting, så er det en sånn enkel ting som man bommer på og det blir veldig kostbart, sier en skuffet Sigurdsson.

Se hele intervjuet med Indridi Sigurdsson i videovinduet øverst

I etterpåklokskapens navn innser den rutinerte stopperen at han burde valgt annerledes i den pressede situasjonen.

- Jeg hører jo noen rope bak meg, men jeg hører ikke hva som blir sagt. Jeg burde vel bare feid ballen unna. Det var vel Rune som sa at han (Mourad) var rett bak meg, så hadde jeg hørt det hadde jeg kanskje spilt andre veien.

- Tungt å komme fra karantene til dette?

- Ja, det blir det. Det er ekstra tungt. og som du sier føler jeg meg som en syndebukk i dag. Jeg sviktet gutta, sier Sigurdsson.

Se tabbemålet under:

418415