hoved
hoved

«Millionær»-deltakere tirsdag 13. april

En av disse kan bli millionær i kveld. Her er deltakerne!

Under finner du de som skal konkurrere om å sitte igjen til slutt i stolen hos programleder Sarah Natasha Melbye i den intense hot seat-versjonen.

Les også: Få alle nyheter, konkurranser og spillinformasjon på Facebook

Vinn premier i nettspillet

Samtidig som deltakerne får spørsmålene sine i studio, kan du svare på samme spørsmålene på Vil du bli millionærs nettspill. Her vinner den beste spilleren hver dag 1000 kroner. Alle som spiller er med i trekningen om hovedpremien som er på hele 50 000 kroner!

Du kan også spille når «Vil du bli millionær» ikke går på TV, men man kan vinne 1000 kroner kun ved å spille under direktespillet. Men man er med i trekningen om 50 000 kroner uansett når man spiller.

Du blir tildelt lodd når du spiller, og jo mer du spiller jo flere lodd kan du få. Dermed er sjansen også større til å vinne 50 000 kroner.

Spill nettspillet her!

Les også: Hvordan og hva vinner jeg?

Se «Vil du bli millionær» mandag til torsdag klokken 19.00!

Bli bedre kjent med deltakerne fra tirsdag 13. april:

camilla
camilla
Camilla Gjerde Andreassen (21) fra Bergen. Hun studerer media i Trondheim og spiller håndball. Vinner hun penger vil hun investere i leilighet og reist.
frode
frode
Frode Skarpås (41) fra Oslo. Han er konsulent i hotellbransjen. Han er glad i reise og friluftsliv. Vinner han mye penger ønsker han å reise jorden rundt i seilbåt.
geirerik
geirerik
Geir Erik Semb Sætre (25) fra Langesund. Han er rekruteringsrådgiver. Han sier selv at han kan litt om alt og mye om unødvendigheter.
hildemarie
hildemarie
Hild Mari Sævik Olsen (29) fra Askim. Hun er renhold/servicemedarbeider. Småbarnsmor som ønsker å kjøpe seg to motorsykler dersom hun vinner.
ingrunn
ingrunn
Ingunn Elvekrok (44) fra Drammen. Hun er siviløkonom. Hun holder på med nærmat og er glad i strikking, broderi, reise, skrive og lese.
ronny
ronny
Ronny Samuelsen (40) fra Vestby. Han er innsatsleder i politiet og ønsker å bruke en eventuell pengesum på å pusse opp rommene til barne og reise.

Les alt om «Vil du bli millionær» her!