Jack Wilshere (Foto: GLYN KIRK/AFP)
Jack Wilshere (Foto: GLYN KIRK/AFP)

Vil ha Arsenal-junior til VM

Bolton-manager Owen Coyle mener Jack Wilshere er god nok for landslaget.

I VM for fire år siden ble Theo Walcott tatt med i troppen.

- Ta med Wilshere
Den gangen fikk Englands landslagssjef Sven-Göran Eriksson kritikk for å ta med en så ung og urutinert spiller fremfor mer etablerte spillere.

Nå vil Bolton-manager Owen Coyle at en annen Arsenal-junior skal få sjansen i Sør-Afrika til sommeren.

18 år gamle Jack Wilshere har imponert på lån i Bolton, og Coyle mener midtbanespilleren er god nok for Englands VM-tropp.

- Jeg er inhabil ettersom jeg jobber med Jack daglig, men jeg ville tatt ham med i Englands tropp, sier han ifølge IMScouting.

- Han er en fryd for øyet
Coyle jobbet hardt for å få Wilshere på lån til Burnley, men det var først da han overtok managerjobben i Bolton at han fikk ja fra Arsene Wenger.

- England har allerede noen topp midtbanespillere, men dersom man leter etter en ekstra mann i troppen, som skal være en mann for fremtiden så er det ham. Han er en veldig talentfull, ung, engelsk spiller. Han har en utrolig lysende fremtid. Det er opp til ham hvor god han skal bli. Han blir bare bedre og bedre for hver kamp han spiller, skryter Bolton-sjefen.

Men han er ikke ferdig med det.

- Han er en fryd for øyet med ballen i beina. Han ser pasningsmuligheter og har scoringer i seg også. Han vil bare fortsette å bli bedre og han utvikler seg som person også. Det er ingen andre 18-åringer som ham. Han har med seg bakgrunnen fra Arsenal og jo mer han spiller, jo bedre blir han, konstaterer Coyle.