hoved
hoved

«Millionær»-deltakere mandag 12. april

En av disse kan bli millionær i kveld. Her er deltakerne!

Under finner du de som skal konkurrere om å sitte igjen til slutt i stolen hos programleder Sarah Natasha Melbye i den intense hot seat-versjonen.

Les også: Få alle nyheter, konkurranser og spillinformasjon på Facebook

Vinn premier i nettspillet

Samtidig som deltakerne får spørsmålene sine i studio, kan du svare på samme spørsmålene på Vil du bli millionærs nettspill. Her vinner den beste spilleren hver dag 1000 kroner. Alle som spiller er med i trekningen om hovedpremien som er på hele 50 000 kroner!

Du kan også spille når «Vil du bli millionær» ikke går på TV, men man kan vinne 1000 kroner kun ved å spille under direktespillet. Men man er med i trekningen om 50 000 kroner uansett når man spiller.

Du blir tildelt lodd når du spiller, og jo mer du spiller jo flere lodd kan du få. Dermed er sjansen også større til å vinne 50 000 kroner.

Spill nettspillet her!

Les også: Hvordan og hva vinner jeg?

Se «Vil du bli millionær» mandag til torsdag klokken 19.00!

Bli bedre kjent med deltakerne fra mandag 12. april:

IMG_3770
IMG_3770
Randi Martinsen (55) fra Tomter. Hun er hjelpepleier og elsker konkurranser. Hun liker å reise, fiske og bowle. Hun er også med i amatørteater og har hoppet i strikk og fallskjerm.
roy kristian
roy kristian
Roy Kristian Andersen (64) fra Oslo. Han er pensjonist som liker å snekre, spille golf og gå lange turer. Han ønsker å bruke en eventuell gevinst på et cruise med hele familien.
karen
karen
Karen Grønseth (22) fra Oslo. Suderer på BI og jobber på advokatkontor. Hun er glad i å så på ski og håper på spørsmål om Ibsen og om hovedsteder. Hun ønsker å bruke en gevinst på en ny Mac, ny bil og en tur til New York.
korab
korab
Korab Thaqi (22) fra Lørenskog. Han er student ved Markedshøyskolen og er interessert i fotball, historie og geografi. Han kunne tenkt seg innendørs svømmebasseng eller kinosal hjemme.
mette
mette
Mette Hopsdal (34) fra Bergen. Hun er regionssjef i Synsam og har tidligere jobbet som spinninginstruktør. Hun har platekontrakt og spiller piano, synger og skriver låter. Hun ønsker seg større leilighet og en reise til Afrika og Australia.
vegard
vegard
Vegard Klubbenes Drogseth (32) fra Oslo. Han er kundeansvarlig/salgssjef i RiksTV og er insteressert i historie, populærkultur, tv, film og fisketurer. Han drømmer om baksetetur i F-16 og småflysertifikatet.

Les alt om «Vil du bli millionær» her!