TRIST: Det var laber stemning blant Brann supportene etter 3 4 tapet. (Foto: Hommedal, Marit/SCANPIX)
TRIST: Det var laber stemning blant Brann supportene etter 3 4 tapet. (Foto: Hommedal, Marit/SCANPIX)

Brann-supporterne ba styret om å gå

Ga uttrykk for sin frustrasjon under 3-4-tapet mot Start. - Vi må jobbe sammen, svarer styreleder Hans Brandtun.

Brann - Start 3-4:

Vi fulgte kampen minutt for minutt i livesenteret

Brann Stadion/Bergen (TV 2 Sporten): «Styret må gå» ropte frustrerte hjemmesupportere på Stadion da Brann tapte 3-4 mot Start, og publikum begynte å gå hjem ti-femten minutter før slutt.

Se og hør fansens vrede i vinduet over!

- Det er helt jævlig, vi må bare sørge for å spille bedre så blir vel publikum til slutt. De har all sin rett til å vise misnøye, men de er jo veldig fornøyd når vi spiller bra også. Vi får bare sørge for å spille bedre, sier Brann-keeper Håkon Opdal til TV 2 Sporten.

- Hva mener du om det de sier om styret?

- Det har jeg ingen mening om, sier Opdal.

TV 2 Play: Se intervju med Håkon Opdal
TV 2 Play: Sinte Brann-supportere
TV 2 Play: Se fyldig kampreferat fra Brann-Start

- Må stå opp og blø for drakten
Eirik Bakke skjønner også supporternes vrede.

- Det er klart det har skjedd mye i denne klubben de siste årene. Fra å være gullag til åttendeplass og femteplass. Vi vil aller helst være i toppen vi også, men det er en tøff tid for klubben, slik det er for mange andre lag. Vi har fått en tøff start på sesongen på det sportslige og alt. Det nytter ikke å gjemme seg, vi må stå opp og blø for drakten, sier Bakke.

TV 2 Play: Se langt intervju med Eirik Bakke

- Trist
Brann-trener Steinar Nilsen forstår også fansens frustrasjon, men nordlendingen står rakrygget med styret og tar sin del av ansvaret for tilstanden på Stadion.

- Jeg synes det er trist. Jeg er ansatt i denne klubben, og jeg er veldig glad i klubben min. Jeg synes det er tungt uansett hva som ropes fra tribunen, og hvem det måtte være mot. Jeg håper vi alle kan jobbe mot ett i fremtiden, sier Nilsen.

- Har du forståelse for publikums ytringer når du ser hva Brann har vært gjennom, og du selv ikke har hatt noe å handle for?

- Det er alltid sånn at man forstår hvorfor mennesker er skuffet, og de forventer at vi skal vinne på egen hjemmebane. Men det er jeg som er hovedansvarlig for hva som skjer utpå der, og jeg får stå for det og ta min del av ansvaret, sier Nilsen.

TV 2 Play: Se langt intervju med Steinar Nilsen

Skuffelse også i styret
Branns styreformann Hans Brandtun synes det er trist å høre om supportere som gråter over det som skjedde på stadion.

- Det er selvfølgelig veldig trist. Det betyr at de føler med klubben. Vi er også skuffet. Vi gjorde faktisk en brukbar kamp, og scoret tre mål. Vi var veldig mye på offensiven, men så ble vi straffet knallhardt, sier Brandtun.

- Hvor lenge kan dette gå uten at noen av supporternes ønsker går i oppfyllelse?

- Det er bare spekulasjoner. Som sagt tidligere her, så må vi jobbe sammen. Vi har en ny kamp på onsdag, og da er det nye muligheter, sier Brandtun.

TV 2 Play: Se intervju med Hans Brandtun

Hva synes du om situasjonen i Brann? Si din mening i kommentarfeltet under!