Craig Bellamy (Foto: Jon Super/AP)
Craig Bellamy (Foto: Jon Super/AP)

Bellamy: - Av og til skammer jeg meg over å være fotballspiller

Craig Bellamy slakter den slappe livsstilen til enkelte av kollegaene sine i Premier League.

Manchester City-angriperen Craig Bellamy er ikke kjent for å legge noe imellom verken på eller utenfor banen.

I et intervju med et fransk magasin, gjengitt av Sky Sports, kommer den walisiske landslagsspilleren med krass kritikk av livsførselen til mange av kollegaene i Premier League.

- Jeg kjenner meg ikke igjen i andre fotballspillere. Av og til skammer jeg meg over å være fotballspiller, sier Bellamy.

- Jeg går ikke på nattklubber
30-åringen mener festing til de seine nattetimer og ekstravagante shoppingrunder er en uting som tar fokuset bort fra fotballen.

- Jeg går ikke på nattklubber. Jeg går ikke på barer. Jeg bruker ikke dagene mine på shopping. De tingene interesserer meg ikke. Jeg bruker mye tid hjemme med familien. Det er det som gjør meg lykkelig, sier trebarnsfaren.

Han mener mange av kollegaene sine har for mye fokus på utenomsportslige ting og ikke gir hundre prosent på fotballbanen.

- Jeg går ikke på banen som en turist. Noen av gutta gjør det, men jeg kan ikke det. Når jeg spiller gir jeg jernet. Jeg spiller aldri på liksom.

Tror han snart er ferdig i City
Bellamy var en sentral brikke i City-angrepet og banket inn scoringer under lagets forrige manager Mark Hughes, men kraftkaren har slitt mer med uttellingen etter at Roberto Mancini tok over som manager i vinter.

Nå røper Bellamy at han frykter at hans dager er talte på City of Manchester Stadium.

- Nye spillere kommer i løpet av de neste månedene og jeg blir kanskje overflødig. Jeg ser ikke meg selv spille City om to eller tre år, sier han.

- INGEN KONFLIKT: Craig Bellamy avviser påstandene om problemer mellom ham og Roberto Mancini. (Foto: ANDREW YATES/AFP)
- INGEN KONFLIKT: Craig Bellamy avviser påstandene om problemer mellom ham og Roberto Mancini. (Foto: ANDREW YATES/AFP)