LOTTOMILLIONÆR: Vetle Wergeland vant 36,5 millioner i Lotto. Nå blir det ny Mazda! (Foto: TV 2)
LOTTOMILLIONÆR: Vetle Wergeland vant 36,5 millioner i Lotto. Nå blir det ny Mazda! (Foto: TV 2)

Fersk lottomillionær prøver lykken på nytt

Etter å ha vunnet tidenes nest største pengeutbetaling i norsk tipping på hele 36,5 millioner kroner, prøvde den nye lottomillionæren lykken igjen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er de færreste som får oppleve det synet som venter Vetle Wergeland når han skal gå i minibanken for å sjekke saldo.

– Det føles ganske behagelig å se en sånn svær sum, sier Wergeland, mens det lyser et åttesifret beløp mot ham fra minibankskjermen.

– Det er greit å sjekke den en gang til for å være helt sikker, forklarer han.

– Trodde det var telefonselger

36,5 millioner kroner er den nest høyeste pengepremien Norsk tipping har utbetalt noen gang. Men det tok sin tid før de fikk tak i den ferske lottomillionæren.

– De prøvde jo å ringe gang på gang uten at jeg tok telefonen, for jeg trodde det var en telefonselger, fiorteller Wergeland til TV 2 Nyhetene.

Men Wergeland ser ingen grunn til å tro at lykken har forlatt ham, og prøver med en ny lottokupong.

– Det holder med en kupong denne gangen. Sist gang tippet jeg på nett, men jeg tenkte å prøve hos en kommisjonær nå, for å se om jeg har samme lykken der, sier han.

Bruke penger på hus og bil

Men den beskjedne mannen fra Lindås utenfor Bergen vet i alle fall hva han skal gjøre med de pengene han allerede har vunnet. Kanskje en fritidsbolig, også trenger han en ny bil.

– Jeg tror jeg kjøper Mazda. Det er det jeg har hatt i alle år, og det tror jeg at jeg kjøper igjen, for jeg har vært veldig fornøyd med de bilene. Men jeg kjøper selvsagt en litt dyrere modell nå, sier han.

Og dersom kveldens kupong går inn, er det ingen som vet hva ambisjonene da kan bli.

– Jeg håper jo at det blir vinnerkupongen denne gangen også.