Tiger Woods (Foto: JAMIE SQUIRE/AFP)
Tiger Woods (Foto: JAMIE SQUIRE/AFP)

Tiger henger med i toppen

Gikk fredagens runde to slag under par i US Masters.

Tiger Woods imponerer i golfcomebacket. Verdenseneren kjemper i toppen etter at han gikk fredagens runde to slag under par i US Masters.

Tiger Woods er tilbake i golfsirkuset for første gang etter at utroskapsskandalen ble kjent i november i fjor. Comebacket i Augusta i delstaten Georgia har fått enorm oppmerksomhet, og med torsdagens solide åpningsrunde (-4) viste golfesset at han er tilbake for fullt.

Fredag fulgte han opp med en ny, solid runde. Woods fikk en birdie på hull 2, men gjorde så en bogey på fjerde hull. På siste halvdel av runden slo han tilbake med birdies på hull 13 og 15. Etter halvspilt turnering, er Woods seks slag under par totalt.

Fred Couples, som ledet etter første dag, slet tungt på 2.-runden. Han gikk tre slag over par og falt et stykke ned på resultatlisten.

Tiger Woods har hatt en stor karriere, og verdenseneren jakter sin 15. majortittel. Da vil han bare være tre triumfer bak Jack Nicklaus' rekord. Fire ganger tidligere (1997, 2001, 2002 og 2005) har Woods gått til topps i US Masters.

Totalt har Woods vunnet 71 turneringer på PGA-touren. (©NTB)