sladrekamera
sladrekamera

- Deilig å se at folk likte det

Se «Norske Talenter»-deltakerne snakke fritt i sladrekameraet.

Deltakerne i «Norske Talenter» er stappfulle av følelser når de går av scenen. Noen ganger er de ekstatiske for å ha gått videre, eller triste og sinte fordi dommerne ikke ble imponert.

I «Talentenes sladrekamera» får talentene fullt spillerom til å si nøyaktig hva de mener om sin egen opptreden og tilbakemeldingene fra publikum og dommerne.

Sladrekamera

Peder Elias er en av dem som gikk videre i Trondheim. Han sjarmerte alle med sin sang og musikk, og var selv fornøyd med egen innsats.

- Det var ganske nervepirrende, men det var artig, og det var en deilig følelse å se at folk likte det. Dommerne ga meg nesten bare positive tilbakemeldinger. Alle tre sa det ikke var tvil om at jeg har et talent. Thomas visste ikke om jeg kunne klare å hevde meg til neste runde, men jeg fikk fremdeles et ja, sier han fornøyd.

Se flere videoer fra «Talentenes sladrekamera» her!

Peder Elias legger ikke skjul på at han hadde sommerfugler i magen før han entret scenen.

- Jeg var veldig stressa, fordi jeg så hvor flinke de andre var før meg.

Se Peder Elias' sladrekameravideo øverst i saken!

- Dommerne hadde ikke peiling

Terje Stephansen har deltatt i NM og VM i luftgitarspilling, men til tross for dette, syntes ikke dommerne at han hadde tilstrekkelig talent til å gå videre.

- Dommerne hadde absolutt ikke peiling på luftgitar. Det hadde jeg vel regnet med, men at de hadde lite peiling, hadde jeg ikke regnet med, sier Terje.

403567

Se flere videoer fra «Talentenes sladrekamera» her!

- Er det sant?

Emilie Omland Grimstad (11) klarte å sjarmere «Norske Talenter»-dommerne i senk med sangstemmen.

- Det gikk veldig bra, syns jeg, men jeg var veldig nervøs. Alle sa «ja» og jeg tenkte «er det sant? Eller ikke sant?» Men det var sant! Jeg hadde ikke forventet det.

396203

Følg med på «Norske Talenter» på TV 2 fredag klokken 20.00!

Les alt om «Norske Talenter» her!