Kaamal Saliti (Foto: Andersen, Ståle/SCANPIX)
Kaamal Saliti (Foto: Andersen, Ståle/SCANPIX)

Saaliti lover mål mot Kongsvinger

Kamal Saaliti sørget for sesongens første scoring for Hønefoss i forrige Tippeliga-runde. Nå lover han mål mot bunnkollega Kongsvinger.

Se Hønefoss-Kongsvinger på TV 2 SPORT 2 søndag kl. 18.00

- Jeg lover i alle fall ett mål. Da tar jeg ikke altfor mye i. Det viktigste er uansett at vi tar de tre poengene, mener Saaliti.

For hjemmekampen mot Kongsvinger på søndag blir utrolig viktig for Hønefoss. Begge lagene står med 0 poeng på de fire første kampene.

- Det er uten tvil en kamp som vi helst bør vinne. Skulle vi tape den, så blir vi liggende veldig langt bak de andre lagene, sier spissen til TV 2 Sporten.

Ikke lyktes som lag

Etter 0-2-tapet mot Aalesund 21.mars sa trener Ole Bjørn Sundgot at han ønsket seg en ny spiss. Kaptein Frode Lafton tror uttalelsen ikke var helt gjennomtenkt.

- Vi har flere spisser. Her handler det om at vi som lag ikke har vært flinke nok til å gjøre spillerne som har fått muligheten til å være spisser gode nok ennå, sier Lafton.

Dårlig samhandling

Med åtte nye spillere i troppen har det vært vanskelig å få til en god samhandling i laget.

- Serieåpningen kom litt for kjapt på oss. Det er gode spillere vi har fått, men de trenger å bli kjent med hvordan vi har vært vant med å jobbe i Hønefoss. Det må være gode relasjoner mellom oss, og det har vi ikke vært flinke nok til å sørge for. Vi må bare jobbe med samhandlingen hver dag og så får vi håpe at det løsner ganske snart, sier kapteinen

Han mener stemningen likevel er god i laget før hjemmekampen.

- Vi hadde et møte på tirsdag hvor spillerne fikk snakket ut med hverandre om hva vi kan gjøre bedre. Det føler jeg hjalp. Stemningen er ikke noe å klage på nå, mener Lafton.