Sexy dans : Petter Northug fikk sexy rumpedans som presang på avslutningsfest for jubel sesongen. (Foto: Øyvind Hermstad, © TV 2)
Sexy dans : Petter Northug fikk sexy rumpedans som presang på avslutningsfest for jubel sesongen. (Foto: Øyvind Hermstad, © TV 2)

Petter Northug fikk sexy rumpe-dans i gave

Petter Northug feiret seg selv i Trondheim.

Etter en lang og fantastisk sesong, arrangerte Redbull fest for ski-esset Petter Northug i Trondheim.

Feiret seg selv

Petter har vært en eneste lang suksesshistorie denne sesongen. Det skulle feires denne uken og Petter hadde invitert sponsorer, venner og familie til party på utestedet «Crash» i Trondheim.

- Redbull foreslo denne festen for meg før sesongen startet, og vi håpet at det var en anledning til å feire og det ble det. Det er artig å invitere venner fra hjembygda som du ikke ser så ofte, sier Petter Northug til «God Kveld Norge»

Rumpedans

Et av innslagene på festen var en sexy dans med mye rumpe-vrikking. Petter ble plassert på en barstol og fikk bivåne de spreke damene fra første rad.

- Det var utrolig mye korte skjørt her i kveld?

- Ja det var mye bra her i kveld, så jeg tror det blir en artig kveld. Kjæresten min kommer senere så da må jeg være på vakt, ler Petter Northug til «God Kveld Norge».

Slappe av

Petter har hatt det fryktelig travelt og det er mange som vil ha en bit av den populære skiløperen. Nå er det tid for å ta seg en velforjent hvil før oppladning til ny sesong starter.

- Skuldrene mine er på tur ned, og det tar tid å senke de etter denne jubel-sesongen.

Jeg har hatt en uke helt rolig nå, og bare kost meg og det setter man pris på, avslutter Petter Northug som stortrivdes på avslutningsfest i Trondheim.

Se gratis videoer fra «God kveld Norge» på TV 2 Play

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)